Van der Drift Meubelen blijft innoveren. De meubelfabrikant uit Schaik viert dit jaar het 20-jarig jubileum van het Montana programma. Daarnaast kiest het bedrijf ervoor om voor hun nieuwe meubelcollecties ook met andere materialen dan hout te werken, zoals Woodlook.

Mark Hendriks, directeur bij Van der Drift Meubelen: “Onze Montana collectie viert het 20-jarig jubileum. Al 20 jaar is de Montana-collectie één van onze meest geliefde en commercieel succesvolle collecties, dankzij het brede aanbod aan kast- en tafelvarianten en ongekende gebruiksgemak. Je kunt je woonruimte volledig met de meubelen uit dit programma inrichten. Je hebt veel opbergruimte en het Europees eiken heeft een bijzonder warme uitstraling.” Speciaal voor dit jubileum hanteert Van der Drift Meubelen tijdelijk tijdens de inkoopdagen in september extra “jubileum voordeel” op dit programma.

 

 

 

Innovatie
Mark Hendriks vertelt dat Van der Drift Meubelen vooral bekend is om zijn (eiken)houten meubelen, maar er ook voor kiest om met andere materialen werken. “Naast meubels van eiken-, walnoten- en notenhout, werken we met moderne materialen, zoals Woodlook. Tijdens de inkoopdagen zullen we een nieuwe collectie TV-dressoirs presenteren in een hoogwaardige kwaliteit Woodlook.”

 

>> ‘Al 20 jaar is de Montana-collectie één van onze meest geliefde en commercieel succesvolle collecties’ <<

 

Uitbreiding eiken kastencollectie
“We nodigen iedereen uit om een preview te beleven van de uitbreiding van onze eiken kasten”, vervolgt Mark Hendriks. “Unieke kasten die een prachtige aanvulling zijn op ons assortiment. Deze eigentijdse kasten zijn met zorg samengesteld en voorzien van sfeervolle verlichting. De speelse stalen glasdeuren geven deze kasten een moderne touch, terwijl ze nog steeds veel bergruimte bieden.”

New Vision collectie
Op de beurs in februari introduceerde Van der Drift Meubelen de New Vision collectie. Deze collectie omvat meerdere maten dressoirs, tv-dressoirs, hoge kasten en bijpassende salon- en eettafels. “De introducties was zeer succesvol”, legt Mark Hendriks uit. “Wat de New Vision extra bijzonder maakt, is het gebruik van het “Woodlook” materiaal, een prachtig alternatief voor echt hout. Ik word heel enthousiast van de kenmerken van het Woodlook materiaal. De meubels hebben realistische houttekeningen, die de natuurlijke schoonheid van echt hout benaderen. De meubels zijn krasbestendig en blijven er langdurig prachtig uitzien. Het materiaal is nagenoeg onderhoudsvrij en er is een minimale kans op verkleuring, waardoor de meubels er jarenlang fris en levendig uitzien.”

>> ‘Wat de New Vision extra bijzonder maakt, is het gebruik van het “Woodlook” materiaal, een prachtig alternatief voor echt hout’ >>

 

Om aan verschillende smaken te voldoen, is de New Vision collectie leverbaar in vier prachtige kleuren. Zo kunnen consumenten de stijl kiezen die het beste bij hun interieur en smaak past. Op de New Vision collectie garandeert Van der Drift snelle levertijden. Daarnaast is er binnen de New Vision collectie ook maatwerk mogelijk en zijn de meubelen volledig aan te passen naar wat de consument wenst.

Ambacht uit Brabant
De ambachtslieden van Van der Drift Meubelen zijn trots op hun Nederlandse roots. “Onze Woodlook meubels worden net als ons volledige houten programma met liefde en vakmanschap geproduceerd in het Brabantse Schaijk”, legt Mark Hendriks uit.

Van der Drift Meubelen creëert al meer dan 85 jaar gewilde wooncollecties voor de vakhandel. Bij Van der Drift Meubelen werken ruim 30 ervaren houtbewerkers en ontwerpers samen om met Europees eiken en andere materialen de mooiste meubelen te ontwikkelen. Dankzij hoogwaardig handwerk en een modern machinepark produceert Van der Drift kwaliteitsmeubelen met zeer korte levertijden.

www.vanderdriftmeubelen.nl