De 47e editie van CIFF staat op het punt haar deuren te openen in Guangzhou in twee fasen, van 18 tot 21 maart en van 28 tot 31 maart, een hoopgevend bericht.

”Hier zijn we dan! 750.000 vierkante meter expositieruimte, 4.000 exposanten, 300.000 bezoekers en meer dan 20 inspirerende designtentoonstellingen en zo’n 100 conferenties.”

In de loop der jaren is CIFF niet alleen het toonaangevende zakenplatform in Azië geworden, maar ook steeds meer een plaats voor ontmoeting en dialoog: een referentiepunt voor design, goed leven en slim werken, waar de communicatie tot leven komt, beginnend bij de producten om onder ogen te zien wat mensen echt nodig hebben. ”En zo vermenigvuldigen de designevenementen en -conferenties zich van editie tot editie en geven ze meer ruimte aan gerenommeerde ontwerpers, trenddeskundigen, designmerken, maar ook aan de media, beroepsverenigingen, academies, jonge talenten en al wie er nog van droomt om te ontwerpen. Tussen reëel en virtueel, zonder de commerciële en zakelijke aspecten te verwaarlozen, creëert CIFF cultuur om het begrip te vergroten en nieuwe oplossingen om mensen een steeds hogere levensstandaard te bieden.”

Eerdere berichtgeving over de CIFF

Meubelbeurs CIFF Guangzhou 2021: ‘Het is Showtime’