4x6sofa stapt over naar modulair. Deze banken zijn volledig opgebouwd uit losse elementen. Omdat deze elementen aan alle kanten zijn afgewerkt, kunnen ze ook los van elkaar worden gebruikt. Van de zes modellen banken van 4x6sofa zijn er inmiddels drie volledig modulair gemaakt.

“Modulaire meubels maken elke woonwens mogelijk en daar worden ze bij 4x6sofa blij van. Oprichter Ellen Oord: ‘Het comfortabele model X2 is al sinds de start van 4x6sofa mijn favoriet. We zijn echt heel erg enthousiast dat deze bank nu met 11 elementen ook zoveel mogelijkheden biedt.’ Het is een zachte en comfortabele modulaire bank met een opvallend aantrekkelijk loungegevoel. Flexibel en comfort gaan hand in hand bij de X2. En met de extra zachte lendenkussens blijf je het liefst zo lang mogelijk op deze bank zitten”, aldus het merk.

“Modulaire banken geven eindeloos veel mogelijkheden en bij 4x6sofa bedenken we met onze klanten elke week weer nieuwe opstellingen. Een groot eiland met zitruimte aan twee of drie kanten voor royale woningen, soms in wel twee of drie verschillende kleuren.  Woon je juist wat kleiner en wil je af en toe van opstelling wisselen, dan zijn losse elementen ook ideaal. En ga je ruimer wonen, dan is een extra element zo bijbesteld”, zo stelt het bedrijf uit Naarden.

Ruim 5 jaar geleden begon het grote avontuur van 4x6sofa. Voor jeugdvriendinnen Ellen Oord en Suzanne Orie lag de focus direct op de bank, het belangrijkste meubel in ieders woonkamer. Ze ontwikkelden 6 mooie modellen zitbanken voor een scherpe prijs. Betaalbare, kwalitatieve banken in 4×6=24 kleuren: klanten oriënteren zich online en kunnen proefzitten in de ruime showroom in Naarden.