Op zondag 16 januari 2022 werd een impressie van Nidum gedeeld bij Business Class. Het gezellige programma dat altijd op zondagochtend wordt uitgezonden is vooral de laatste jaren regelmatig in de publiciteit dankzij de mannen van VI Insite in de persoon van Wilfred Genee, Johan Derksen en met name Rene van der Gijp. De heren liggen regelmatig in een deuk om het heerlijk kneuterige presenteren van vastgoedmagnaat Harry Mens.

Maar nu serious business: de mensen van Keijser en Co timmeren enorm aan de weg met Nidum, we volgen het al vanaf het eerste uur. In het ondernemersprogramma op RTL7 was te zien hoe Suze Mens een bezoek brengt aan Nidum en enkele partners interviewt over hun samenwerking met het house of inspiration.

De woensdag voor de uitzending werd Suze ontvangen door Lonneke van der Weyden in Nidum. Zij is samen met Aard Keijser eigenaar van Nidum en Keijser&Co. In het monumentale pand in Grave laat Lonneke Suze kennismaken met het house of inspiration en enkele partners. Ze spreekt Lonneke over de visie achter Nidum, waarbij ook wordt aangegeven hoe belangrijk de samenwerking met de andere shops en showrooms is. Op de dronebeelden is goed te zien wat de omvang van het Arsenaal is en de bijbehorende kapel, kazematten en binnentuin.

Bang & Olufsen

Tom McKenna kwam speciaal uit Londen om Suze te woord te staan over de samenwerking met Bang & Olufsen. Via partner Frans Pompen zijn de hoogwaardige televisies, speakers en luidsprekers in de diverse shops en showrooms in Nidum te zien.

 

Keijser&Co

Interieurbedrijf Keijser&Co komt ook in beeld en Lonneke toont de showroom in Nidum. De mogelijkheden van het maatwerk van de collectie zijn in de sfeervolle ruimtes goed te zien.

 

Restaurant Ovum

In Huis ter Duin in Noordwijk vonden de opnames plaats in de studio. Hier waren Aard Keijser, eigenaar van Nidum en Keijser&Co, en Sebastiaan Follong, chef-kok van Ovum, ook aanwezig. Hierbij werd Ovum ook in beeld gebracht met enkele fragmenten van het interieur en de keuken. Sebastiaan maakte een gerecht klaar voor Harry: een gepekelde coquille, ingelegd in nage op basis van gingerbeer, met mayonaise van zwarte knoflook, ingelegde koolrabi en kaviaar.

Klik op de foto’s hieronder om de geheleumtzending te zien, meer dan de moeite waard.