Berg & Berg heeft met ingang van dit jaar gekozen voor een samenwerking met Concepts & Companies. Het bedrijf wil haar positie in de markt versterken en zich onderscheiden met, onder andere, digitale marketing. Maarten Kop, directeur van Berg & Berg Retail BV legt uit: “Wij waren op zoek naar een partner met brede kennis van de branche en met zoveel flexibiliteit dat onze eigenheid gewaarborgd en uitgebouwd zou kunnen worden.

Berg & Berg is een formule en blijft een zelfstandige groep binnen C&C, met een eigen gezicht. Wij zien mogelijkheden om onszelf in de markt beter te positioneren. Wat ons bij C&C aanspreekt is dat alles erop gericht is om de consumenten naar de winkel te krijgen. De website en de digitale marketing, inclusief SEO en SEA, zijn daar een middel voor.”

 

 

Rob van Prooijen: “Wij weten al langer dat er ondernemers en ondernemingen in de branche zijn die zich niet willen aansluiten bij een formule maar die zich vrij willen kunnen ontwikkelen of ze nu 1 of 15 vestigingen hebben. Dat betekent dat deze bedrijven ook een aantal zaken nog bewust zelf willen blijven doen maar voor, bijvoorbeeld, hun digitale marketing een goede partij zoeken, met kennis van zaken. C&C bestaat al 25 jaar, weet alles van de branche én van maatwerk marketing en kan woninginrichters op een kost-efficiënte manier heel goed bedienen. Maarten Kop is trots op de samenwerking: “Als familiebedrijf herkennen wij de energie en betrokkenheid van een ander familiebedrijf zoals C&C. Wij voelen ons daar heel erg bij thuis.”

 

 

Voor TMC gelden juist die andere beweegredenen om zich aan te sluiten. Jaap Witte: “Wij doen onze marketing al heel lang zelf. Dat komt omdat wij naast woninginrichting in het Zeeuwse ook een belangrijke positie hebben met meubelen. Die combinatie werd ons eerder niet geboden en daarom hebben wij onze eigen marketing afdeling opgezet. C&C doet in woninginrichting en meubelen en kan voor ons een waardevolle sparringpartner zijn.

 

TMC is al jaren aangesloten bij C&C voor wat betreft verf en behang en die samenwerking wordt nu dus uitgebreid met woninginrichting. Een logische keuze voor ons. Wij kennen Rob en zijn club dus al lang en de samenwerking was altijd optimaal. Zij begrijpen ons. Het komt nu allemaal mooi bij elkaar.” Van Prooijen is trots dat TMC en Berg & Berg voor C&C hebben gekozen: “Samenwerken met deze bedrijven stimuleert ons ook heel erg. Dat is het geheim van een partnerschap, dat je samen verder komt en sterker wordt. Dat geldt voor de winkels, voor C&C en voor de bij C&C aangesloten hoogwaardige contractleveranciers.”