R + T is de wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen. Van 21-25 februari staat deze beurs in Stuttgart op de agenda gepland. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar de persconferentie van 1 december is geannuleerd. De organisatie inventariseert momenteel bij stakeholders hoe de vlag erbij hangt in het perspectief van de huidige pandemie ontwikkelingen. In dat perspectief kan de organisatie ‘nog niet alle antwoorden geven’ tijdens een persconferentie wat heeft geresulteerd in het cancellen van deze bijeenkomst.

De organisatie: ”De voorbereidingen en planning voor R+T zijn in volle gang – maar de afgelopen dagen hebben wij ervaren dat er door de huidige ontwikkelingen – met name door hernieuwde reisbeperkingen, lockdowns in sommige landen en afzeggingen door belangrijke deelnemers uit de sector – aanzienlijke onzekerheden bestaan met betrekking tot R+T.”

”Wij staan momenteel in nauw contact met alle betrokken partijen om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van de huidige stand van zaken. Er worden veel vragen gesteld, waarop wij binnenkort de passende antwoorden zullen geven. Wij zullen deze antwoorden echter niet kunnen geven tijdens de geplande persconferentie op 1 december 2021. Wij betreuren het dan ook ten zeerste dat wij deze om actuele redenen moeten annuleren.”

 

 

EERDERE BERICHTGEVING OVER DEZE VAKBEURS

R+T 2022 in Stuttgart staat in de startblokken