De winkel BMN Home is er voor bouwprofessionals en de particuliere klant. Met de nieuwe showroom probeert de onderneming het startpunt te zijn voor wie verbouwingsplannen heeft voor keuken of badkamer. In de showroom draait het niet zozeer om klussen, maar worden woonstijlen uitgelicht en daarmee schuift de bouwzaak in de richting van de woninginrichterszaak. De toevoeging ‘Home’ aan de winkelnaam onderstreept deze stap. De officiële opening van BMN Home is op 1 november.

Aanleiding voor de metamorfose is de veranderde vraag uit de markt. In de aankondiging valt te lezen: “De klant van vandaag doet inspiratie op via woonbladen, woonprogramma’s, Pinterest en verwacht die woonstijl terug te vinden in een inspiratievolle showroom. Het draait om de juiste combinaties van materialen, kleuren en producten passend in de stijlvoorkeur en budget van de klant.
BMN gooide het roer met BMN Home fors om: van product naar beleving, van productprijzen naar totaalconcept en naar verkoop in een inspiratievolle showroom die keuzestress voorkomt. BMN Home biedt de klanten van de aannemer, architect en zzp’er alles voor de complete afbouw van woningen, tot en met keukens en sanitair.”