By-Boo en Key West Bedding gaan samenwerken. Dat hebben de bedrijven uit Barneveld en Enschede vandaag bekend gemaakt. Key West Bedding betrekt maar liefst 600 vierkante meter showroom in het vorig jaar geheel verbouwde complex van Eleonora. 25 bedden staan te pronken in de entourage die By-Boo zo kenmerkt.

Bart Dekkers, die eerder al de gehele Key West Bedding showroom in Enschede liet stylen door By-Boo: ”Wij geloven in huisshows en op dat gebied is Barneveld echt de ‘place to be’. Ook als het gaat om presentaties en concepten is By-Boo de perfecte partner. Zij zijn in staat meerwaarde te creĆ«ren voor veel van onze klanten. Naast onze showroom in Enschede zijn we nu ook goed bereikbaar in het midden van het land.”

Arno van Aken van Eleonora / By-Boo: ”Beide bedrijven kenmerken zich door een no-nonsense mentaliteit en we kunnen het dan ook erg goed met elkaar vinden. Dat is de basis van een goede samenwerking. Verder denk ik dat we enorme schaalvoordelen gaan realiseren. We kijken dan ook erg uit naar deze samenwerking. Ik geloof er heilig in dat deze samenwerking voor beide partijen zeer succesvol gaat uitpakken.”

Binnenkort lees je het exclusieve interview met Bart Dekkers en Arno van Aken in onze magazine.

 

Links Bart Dekkers (Director Key West Bedding), rechts: Arno van Aken (Commercieel Directeur Eleonora)