Na zes inspirerende en enerverende jaren nam Carin Frijters op donderdag 27 juni jongstleden afscheid als voorzitter van BNS Crisp. Mede dankzij haar inzet, is BNS Crisp in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen en professioneel interieurnetwerk dat veel te bieden heeft aan aangesloten interieurprofessionals en merkpartners.

Carin is bevlogen en is een inspirator. Haar professionaliteit en ervaring vanuit haar eigen bedrijf RetailTheater, nam ze mee als voorzitter. Ze heeft een enorm netwerk en was altijd op zoek naar verbinding om BNS Crisp verder te ontwikkelen. Tijdens de coronajaren ontstond een steeds sterkere digitale focus en profilering. Een tomeloze energie, gecombineerd met vernieuwende idee├źn, kenmerken haar. Zo werden er bijvoorbeeld tijdens haar voorzitterschap eigen magazines uitgebracht en nam het aantal merkpartners exponentieel toe. Het team groeide gestaag mee en als voorzitter was ze de verbindende schakel tussen de verschillende disciplines en alle BNS Crisp teamleden.

Het afscheid vond, onder het genot van een hapje en een drankje, plaats in de inspirerende showroom van BNS Crisp merkpartner Prospectt in de Gouwekerk in Gouda. Carin Frijters wordt opgevolgd door interieurontwerper Lotte Nijkamp (rechts op de foto hierboven), die de afgelopen jaren de rol van secretaris vervulde bij BNS Crisp.

Een (beeld)verslag van deze afscheidsreceptie vindt u in een volgende uitgave van Interior Business Magazine. Deze foto’s tijdens de laatste ALV onder het voorzitterschap van Carin voorafgaand aan de afscheidsreceptie zijn van Mariska van Wijk (IkMariska).