Unic Design, de Belgische fabrikant die is gespecialiseerd in meubelen met metalen componenten, gaat op de Meubelbeurs Brussel een unieke presentatie neerzetten. “70 stoelen in verschillende kleuren en vormen gaan ervoor zorgen dat iedereen direct kan zien wat er allemaal mogelijk is bij Unic Design”, vertelt CEO Filip Peers.

Unic Design CEO Filip Peers: ‘We kunnen tegenwoordig alles bieden.’       Foto: Interior Business Magazine

 

Hal 4

Dit jaar zal Unic Design aanwezig zijn in hal 4, en niet meer in hal 5. “Het is een kleinere stand, maar we zullen ons op een andere en unieke manier presenteren.” De markt is aan het veranderen en Unic Design gaat weer helemaal mee. “Dat was echter nog niet zo gemakkelijk. Vroeger wilde men van ons vooral stoelen in kunstleder, omdat dat makkelijk te onderhouden was. Inmiddels wil men steeds meer ook stoffen. Geen probleem. We kunnen tegenwoordig alles bieden, van kunstleder tot leder en stoffen, of zelfs combinaties van verschillende materialen. En dit tegen volumeprijzen of op referentie, al dan niet exclusief of volledig op maat. Er zijn veel aanbieders in dit segment maar op de Meubelbeurs gaan we laten zien dat we nog steeds uniek zijn.”

Over Unic Design: uniek ontwerp in buismeubilair

Unic Design is gespecialiseerd in meubelen met metalen componenten, zoals buismeubilair. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en in deze periode heeft het familiebedrijf zich weten te profileren door de bijzondere producten. Unic levert zowel aan de residentiële als aan de projectmarkt. ”De toegevoegde waarde van Unic zit hem in productinnovatie in combinatie met service. De ontwerpen kunnen bovendien in hoge mate aan de persoonlijke smaak worden aangepast.”

Home of creativity

Unic Design draagt als base-line ‘Home of Creativity’. ”Die creativiteit komt tot uiting op verschillende vlakken: met productontwerpen inspelen op actuele trends en een creatieve benadering van de relatie met de klant. Samen met de klant gaat Unic Design op zoek naar de beste manier om de producten in de markt te zetten. We streven ernaar om maximaal aan de wensen van de klant tegemoet te komen zowel in de uitvoering van het product, de presentatie ervan én de service er rond.”

Interior Business Magazine verscheen recentelijk met een speciale Brussel editie. Hierin Unic Design en nog veel meer Belgisch geweld. Lees hier meer over de nieuwste editie.