Homedecor & Hometextile zijn twee nieuwe sectoren die toegevoegd zijn aan het aanbod van de 53e CIFF Guangzhou om zo de beurs tot een nog groter platform te maken.

Van 18 tot en met 21 maart is deze beurs in Area D van het Canton Fair Complex (eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer) in alle 8 hallen op 85.000 vierkante meter met ongeveer 700 exposanten. Met deze keer dus een toevoeging vanuit andere sectoren dan alleen maar meubelen: verlichting, kunst, klokken, fonteinen, objecten van glas en keramiek, interieurtextiel waaronder gordijnen, kussens, karpetten, zijden en kunstbloemen, vazen, serviezen en bestek.

Deze handelsbeurs (de organisatie benadrukt het inkopen als voornaamste doel) toont innovaties en trends. De HALL 18.1 met Home Décor Design laat nieuwe lifestyles zien met producten uit de trends voor design en decoratie. Nieuwe merken en jonge designers zijn te zien bij OK Life, waarbij hun bescherming tegen copyright stelen ook aan bod komt. OK Life is bedoeld om een nieuwe generatie Chineze consumenten te bedienen.

In samenwerking met het Art Exhibition Center is er de China Interiors & Decorations Conference, ook over vernieuwend en trendy design terwijl bij CIFF Interiors and Decorations Aesthetic Design de nadruk ligt op, zoals de organisatie het noemt, “outstanding and cutting-edge products.” Het doel van CIFF is zonder twijfel om het beste te kunnen laten zien, ieder jaar meer. Tijdens hetzelfde beursmoment kan de bezoeker een enorm aanbod aan producten ontdekken en inkopen.

www.ciff-gz.com