Mark Dillisse van Wiemann over de komende editie van het Meubelhart Beusichem: “Door de onrust die de laatste maanden in ons stukje markt aanwezig was en het ontbreken van de Wiemann-Groep op de IMM in Keulen, zetten we vol in op de komende Meubelinkoopdagen in Beusichem.”

Wat vindt hij van het afgelopen jaar? “2023 was een lastig jaar, maar hebben we uiteindelijk met een positief resultaat en een goed gevoel kunnen afsluiten. Wat dit jaar gaat brengen is gissen, maar de eerste week was qua orderingang prima. Hopelijk zet deze trend zich door.”

“De nadruk in Beusichem komt deze keer vooral op kasten te liggen.”

Lamellen blijven leidend
Wiemann gaat volgens Mark door met de lamellen in de diverse modellen zoals de fabrikant die tijdens de najaarsbeurs vorig jaar heeft geïntroduceerd. ”Ook binnen de vorig jaar gepresenteerde slaapkamer Helmond worden de lamellen in het hoofdbord opgenomen. Tevens voeren we een groot aantal bijmeubelen en nachtkasten uit met de latten. We komen met een slaapkamer Alassio in onze nieuwe folie Nordic of Viking Oak, en tonen onze succes slaapkamer Marlow nu ook in een éénpersoons uitvoering.” Hij vervolgt: “De nadruk in Beusichem komt deze keer vooral op de kasten te liggen. We komen met een nieuwe draaideurkast Lagos met lange verticale grepen in accentkleur, een nieuw kast Ventura en ons zeer uitgebreide kastensysteem Monaco. Als laatste nieuwe thema lanceren we voor Wiemann een zeer uitgebreid bijmeubel programma Como.”

Dagelijks gebruik van de ruimte
Waarom is het Meubelhart de permanente showroom van Wiemann? “Het is traditioneel zo gegroeid. We zijn in de loop van tijd ook van plaats gewisseld, van een ander gebouw aan de overkant naar waar we nu zitten. We staan er met een aantal goede fabrikanten en dat zorgt denk ik voor een versterking van elkaar. Wiemann is de enige gespecialiseerde aanbieder van bedden in het Meubelhart, daar komen gericht klanten op af en we houden hier ook echt kantoor. We gebruiken de ruimte dus dagelijks, ook buiten de beursdagen om als permanente showroom, bijvoorbeeld om nieuwe modellen het hele jaar door te kunnen laten zien.”

Meubelhart Beusichem 2024: aantrekkelijk totaalaanbod voor het middensegment: Oost West, Beusichem best

Op 29 en 30 januari en 5 en 6 februari vinden de voorjaarsdagen plaats van het Meubelhart Beusichem. Een inkoopmoment bij uitstek voor woonwinkeliers uit het middensegment van de markt. De exposanten zetten weer hun beste beentje voor en tonen hun nieuwste modellen en collecties in zitmeubelen, kasten, relaxfauteuils, tafels, (eetkamer)stoelen, bedden en andere producten voor het interieur. Het Meubelhart is en blijft het vertrouwde adres voor het bekijken en inkopen, de twee maandagen en dinsdagen zijn nog steeds data die in de agenda van iedere woonwinkelier en andere interieurspecialisten genoteerd staan.

Deze editie kunt u weer inspiratie opdoen en de nieuwste collecties en modellen bekijken en inkopen bij topbedrijven als Eurogros, Hjort Knudsen, Koopmans Meubelen, Wildeboer & van de Weide (W&W), Sit Design, Mecam, NeoStyle, Van der Drift Meubelen, Lenselink Furniture, Vilmers en Zitform, New Ambiance / JC Living, Wiemann, RV Design en Beside Rugs. Zoals gebruikelijk wordt de inwendige mens niet vergeten in het Meubelhart en kunnen de bezoekers rekenen op winterse traktaties tijdens het inkopen voor het voorjaar.

Als extra attentie krijgen de bezoekers aan het Meubelhart Beusichem per exposantenhal een borrelplankje met lekkernijen aangeboden ter herinnering aan hun bezoek tijdens de voorjaarsdagen.