Niet in februari zoals oorspronkelijk gepland maar van 16 tot en met 19 mei vindt de editie van 2022 plaats van meubelbeurs MEBLE POLSKA in PoznaƄ. Dit is de grootste inkoopbeurs voor meubelen van Polen. De pandemie zorgde voor het opschuiven van de datum, nu kan iedereen veilig deelnemen en langskomen.

MEBLE POLSKA 2022 Furniture Fair behoort tot de belangrijkste vakbeurzen voor meubelen ter wereld.De vorige editie was in februari 2020, net voor het uitbreken van de pandemie, en was goed voor meer dan 22.000 bezoekers uit 69 landen, waarvan 38 procent van buiten Polen kwam. Hieronder veel inkopers van grote Europese retailketens en inkoopcombinaties, maar ook groothandels en online aanbieders van over de hele wereld. MEBLE POLSKA wordt tegelijkertijd gehouden met de HOME DECOR Interior Trade Fair.

De editie van 2022 is extra interessant want de meeste Poolse deelnemers zijn zeer gebrand op het uitbreiden van hun export. Naast meubelen uit plaatmateriaal zijn er ook veel meubelen te zien uit massief hout en andere modellen voor de bovenkant van de markt. Gestoffeerde meubelen en matrassen (waarin Polen een toonaangevend producerend land is) zijn ook ruim vertegenwoordigd. Net als bij andere beurzen is er voor belangrijke bezoekers met grote budgetten de gelegenheid om collecties in afgesloten ruimten als eerste te bekijken. Voor een Engelstalig overzicht van de deelnemers: detailed information and a list of registered companies here >>

Gratis online tickets

Inkopers die MEBLE POLSKA 2022 willen bezoeken is nu online mogelijk. Bezoekers uit meer dan 40 landen hebben zich tot nu toe al geregistreerd. Waarom online boeken? Alleen dan is het mogelijk om een ticket gratis te krijgen. Het voorkomt lange wachtrijen bij de kassa en het bespaart dus geld. Iedere meubelprofessional is van harte welkom om zich gratis online te registreren. Let op: dit aanbod geldt tot 15 mei 2022, dus tot de eerste dag van de beurs.

Meubelinkopers met een groot budget komen ook in aanmerking voor assistentie bij transport van en naar de beurs, accomodatie en ze worden uitgenodigd voor een speciale party door de organisatie. Gratis online registreren voor 15 mei kan via onderstaande link:

 

Online registration for the MEBLE POLSKA 2022 Furniture Trade Fair >>>