“Na een vliegende start van de mobiele Decorette winkel zijn er zeer binnenkort weer nieuwe kansen. Ben jij die ondernemende interieurprofessional die toe is aan een nieuwe stap en gelooft in samenwerken met de bekendste wooninrichter van Nederland? Kom dan op 23 oktober naar de informatiebijeenkomst van Decorette voor alle ins & outs. Ben jij erbij?” Zo begint de wervende tekst van de woonformule.

“De wereld is aan het veranderen en Decorette beweegt hierin mee. Consumenten hebben weinig tijd en willen tegelijkertijd graag ontzorgd worden. Decorette heeft hier de oplossing voor, met een mobiele ‘winkel’. Zo is het aan de klant om te kiezen, voor persoonlijk advies aan huis of in één van de woonwinkels verspreid over het land. Ben jij de creatieve ondernemer of heb je juist handige handen en wil je samenwerken met de bekendste wooninrichter dan pas je naadloos in dit nieuwe concept?”

“Wonen is een persoonlijke beleving en het gevoel van thuisvoelen verschilt per persoon. Als woonprofessional weet Decorette hoe ze dit gevoel moeten vertalen naar een interieur. Samen met hun service en vakmanschap maakt dit Decorette tot een onmisbare en betrouwbare formule in de interieurbranche. Decorette geeft thuis zijn een nieuwe betekenis. Dit doen zij in bijna 50 winkels verspreid over Nederland. In 2022 lanceerde Decorette haar nieuwe winkelconcept – een woonatelier met inspiratiekamers – in Maassluis en Nieuw-Vennep. In de tussentijd zijn de Decorette winkels in Made, Vught, Aalsmeer, Wolvega en Assen (opening november 2024) gerestyled.”

Waar is Decorette naar op zoek?
“Decorette is op zoek naar handige handen en creatieve ondernemende interieurprofessionals die samen willen werken. Jij bent de schakel tussen het merk en doelgroep en zult namens Decorette persoonlijke interieuradviezen geven bij mensen thuis of de adviezen tot leven laten komen. Hiervoor zoekt zij interieurprofessionals zoals interieurstylisten, interieurontwerpers maar ook monteurs die willen samenwerken en hun weg kennen binnen de interieurbranche. Past dit bij jou? Kom dan op 23 oktober naar de informatiebijeenkomst van Decorette en hoor alles over de mogelijkheden om samen te werken of een mobiele ‘winkel’ te beginnen.”

What it is in it for you?

“Wanneer je je als interieurprofessional aansluit bij Decorette betekent dat je optimaal van ons betrouwbare imago profiteert. En van alle inspanningen van de (online) marketing-afdeling van Decorette, die continu bezig is met het ontwikkelen van folders, magazine, uitnodigende campagnes en activerende content voor de website en alle social mediakanalen. Kortom: alles om de consument naar jou te leiden.”

“Heb jij interesse? Dan zien we je graag op 23 oktober om 13:30 uur bij EK retail (het moederbedrijf van Decorette) in Hoevelaken. Carin Frijters (projectleider New Business bij Decorette) en Heinz Ros (acquisitiemanager Decorette) vertellen alles over wat Decorette jou te bieden heeft met deze nieuwe formule service.”

Datum: 23 oktober 2023
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: HK retail, Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken

Aanmelden

Dus, ben jij die interieurprofessional die toe is aan een nieuwe stap, krijg je energie van het contact met mensen en zit het ondernemen in jouw genen? Meld je dan aan via c.frijters@ek-retail.com