“Ben je nog geen partner, maar wel geïnteresseerd in een samenwerking met BNS Crisp en haar netwerk? Kom dan op maandag 30 oktober 2023 met ons kennismaken in onze Homebase in De Woonindustrie in Nieuwegein”, zo meldt de brancheorganisatie.

“Tijdens deze bijeenkomst staan wij stil bij onze toekomstplannen en ons 15-jarig jubileum in 2024. Wij organiseren wederom een Festival Interieur waar onze merkpartners weer een podium kunnen krijgen. Ook gaan we een nieuw magazine maken, de derde editie, en uiteraard krijgen onze merkpartners de mogelijkheid hieraan deel te nemen. Een prachtig visitekaartje met een groot bereik voor onze leden en onze partnerbedrijven.”

“BNS Crisp is de brancheorganisatie voor dé Nederlandse interieurprofessional. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten en interieurontwerpers die professioneel met hun vak omgaan. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.”

“Inmiddels heeft BNS Crisp meer dan 85 aangesloten partnerbedrijven. Bedrijven waarmee BNS Crisp leden een mooie samenwerking kunnen opbouwen. Een netwerk van ruim 350 professionals staat in de startblokken om een samenwerking aan te gaan. Wij vertellen graag wat er allemaal mogelijk is gekoppeld aan de bronzen, zilveren en gouden partnerschappen.”

In de afgelopen tijd zijn de volgende bedrijven partner geworden van BNS Crisp; Ultima, Van Sand, Fonq, Blister Blinds, Boska Holland, Area77, Rockfon, Mobilane, Bloemenbureau Holland, Transduce en Dutch Seating Company.

 

www.bnscrisp.nl