De organisatie van Decosit is er helemaal klaar voor. Dit jaar vindt Decosit plaats op 13 en 14 september in de Brussels Expo. Volgens de beursorganisatie ‘het ideale moment om de najaarscollecties van toonaangevende bedrijven in meubel- en decoratiestoffen te bekijken’. Fedustria, de beroepsvereniging van toonaangevende textielbedrijven in België, is samen met haar leden de organisator van dit evenement.

Decosit is een high-end vakbeurs met een beperkt aantal exposanten met als doel de dialoog tussen fabrikanten en kopers te faciliteren. ”Wij geloven sterk in een zeer succesvolle editie aangezien er een grote vraag is naar persoonlijke interactie en besefte is aan gerichte, regionale, evenementen. Het brede aanbod van interieurtextiel – van meubelstoffen tot raam- en wandbekleding – verzameld in het hart van Europa, is van groot belang voor zowel producenten als kopers.”

In combinatie met de gesofisticeerde uitstraling van Hal 10, een gerestaureerde Art Deco hal op Brussels Expo, is de locatie van Decosit perfect geschikt voor het interieur-netwerkingsevenement. ”Decosit zal een unieke plaats bieden om te netwerken,” aldus de organisatie.

Daphne Renier, de nieuwe Product Manager Textiel van Fedustria, zal de bezoekers dagelijks van 10u00 tot 18u00 verwelkomen in Hal n° 10 van Brussels Expo. Zij is het aanspreekpunt voor al uw vragen.

”Aarzel in de tussentijd niet om www.decosit.brussels te raadplegen om de exposanten te ontdekken die klaar staan om u te verwelkomen.”

Gratis inschrijving via: https://www.decosit.brussels/registration/