Hollandsch Slapen 2023 wordt op 11 en 12 september 2023 georganiseerd in het bijzondere Fort Altena in Werkendam (foto hierboven). “Vandaag kondigen wij met trots de deelnemers aan van dit event waarbij het ontmoeten van vakcollega’s en het ontdekken van de nieuwste trends op slapengebied centraal staan”, aldus de organisatie.

Hollandsch Slapen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een succesvol relatie-event voor de slaap- en textielbranche. “U bent van harte uitgenodigd door de 13 trouwe deelnemers: Auping, Avek, Bedding House, Dommelin, Ducky Dons, EK Living, Hilding Anders, Gebroeders Jonk, Kuperus, Mahoton Slaapsystemen, M line, Steel & Stockings en TexelWool.”

Als primeur zijn op het Hollandsch Slapen event van 2023 een aantal organisaties aanwezig die interessant zijn voor retailers in de slaap- en bedtextielbranche. Dit jaar zijn dat Colijn ICT, Stichting Matras Recycling Nederland, Montrieurs en LogicTrade. Zij presenteren zich op kleine stands verspreid tussen de deelnemers van Hollandsch Slapen.

“Nieuw is ook dat we het evenement organiseren op maandag en dinsdag, op beide dagen van 10 tot 20 uur!”

Naast de vele nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega’s te ontmoeten. Gezellig samenzijn in een prachtige omgeving onder het genot van een lekker hapje of drankje is een belangrijk kenmerk van het evenement. “Naast uw collega’s, treft u lekkere koffie, hippe foodtrucks en loungemuziek op het binnenplein van het Fort Altena.”

Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, zowel op de ondernemers als op de verkoopadviseurs en andere medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar Fort Altena in Werkendam af te reizen. Op Hollandsch Slapen worden de nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer gepresenteerd.

Aanmelden kan nu al via de website www.hollandschslapen.nl.