Hollandsch Slapen 2022 wordt 11-12-13 september aanstaande georganiseerd in het prachtige Kasteel Groeneveld te Baarn. Vandaag kondigen wij met trots de deelnemers aan van dit event waarbij het ontmoeten van vakcollega’s en het ontdekken van de nieuwste trends op slapengebied centraal staan.

Hollandsch Slapen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een succesvol relatie-event voor de slaap- en textielbranche. U bent van harte uitgenodigd door de 13 deelnemers: Koninklijke Auping, Avek, Bedding House, Dommelin, Ducky Dons, EK Living, Hilding Anders, Gebroeders Jonk, Kuperus, Mahoton Slaapsystemen, M line, Steel & Stockings en TexelWool.

Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, zowel op de ondernemers als op de verkoopadviseurs en andere medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar Kasteel Groeneveld af te reizen. Op Hollandsch Slapen worden de nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer gepresenteerd.

Naast de vele nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega’s te ontmoeten.

Gezellig samenzijn in een prachtige omgeving onder het genot van een lekker hapje of drankje is een belangrijk kenmerk van het evenement. Op de maandagavond is er een heerlijke barbecue. Aanmelden kan nu al via de website www.hollandschslapen.nl.