Voor zij die Milaan aan zich voorbij laten gaan of die al terug zijn: ga langs in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam voor nog 2 dagen Design District 2022. Zeer de moeite waard, met 150 deelnemers op het gebied van (thuis)werkplekken en projectinrichting.

Donderdag is de beurs geopend tussen 10 en 19 uur, vrijdag de 10e tussen 10 en 17 uur. Rode draden bij het aanbod in Rotterdam zijn de nadruk op concrete producten (dus geen vage concepten of prototypen die wachten op productiemogelijkheden), de focus op hergebruik, circulariteit en milieubewuste materialen plus het nog altijd in elkaar overlopen van wat voor thuis is bedoeld en wat voor op de werkplek. Na twee jaar pandemie en thuiswerken als nieuwe norm zijn deze grenzen nog meer vervaagd. Sterker nog, wil je de medewerkers aan je binden als werkgever dan doe je er verstandig aan om de werkplek zo huiselijk en sfeervol mogelijk in te richten.

De deelnemers aan deze editie van Design District spelen hier op in, of het nu met zitmeubelen, akoestische oplossingen, stoffen, verlichting, vloeren, wandmateriaal, werktafels of accessoires is. In plaats van hier een waslijst aan voorbeelden op te sommen en tientallen fotootjes van standhouders te plaatsen is het wellicht beter om morgen en/of overmorgen zelf rond te kijken in de Van Nelle Fabriek.

Alle informatie: www.designdistrict.nl

Een uitgebreid verslag vindt u in een komende uitgave van Interior Business Magazine.