Bert Plantagie en Sebastiaan Sanders in Interior Business Magazine:

Bert Plantagie: “Het is eigenlijk vergelijkbaar met prille liefde (beiden lachen), je weet nooit waartoe het kan leiden.” Sebastiaan Sanders  “We zijn allebei ondernemers die graag iets in gang zetten. We hebben gemerkt dat we veel ideeën met elkaar gemeen hebben, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek. Waarom zouden we dit separaat van elkaar uitvoeren terwijl er veel voordeel te halen valt uit het samen delen van oplossingen? Het is te herleiden tot wat ik eerder zei: in deze branche is het ieder voor zich en dat snap ik niet.”

Lonneke en Aard Keijser van Keijser & Co in Interior Business Magazine:

Aard Keijser: “In principe is iedereen straks welkom in Het Arsenaal: dealers, consument, architect, ontwerper, opdrachtgever. Het is ook niet zo dat we onze showroom in het ETC in Culemborg opgeven. Dat blijft de plek bij uitstek voor de B2B contacten, ook omdat er zoveel andere exposanten zijn zodat bezoekers daar meerdere bedrijven bij een bezoek kunnen combineren. Maar we gaan nog steeds niet rechtstreeks verkopen, het blijft gewoon lopen via onze dealers. Ook na het openen van deze showroom” Lonneke Keijser: “We mikken op dertigplussers met een oog voor design, kunst, reizen, fashion, food en lifestyle. Eigenlijk de mensen die dezelfde dingen leuk en belangrijk vinden als wij. Dealers met hun klanten zijn uiteraard ook van harte welkom in Grave, net als in Culemborg.”

 

Heeft u nog geen abonnement? KLIK HIER EN JOIN THE CLUB. We maken het magazine met liefde voor de branche. Fijne dagen en een mooi en gezond 2020!