Dinsdag was de kickoff van de huisshow bij Het Anker in Druten. Deze zou aanvankelijk in maart plaatsvinden maar werd vanwege het COVID-19 virus verplaatst naar september. Gedurende de hele maand september kunnen bezoekers in Druten terecht voor de nieuwste producten van Het Anker, Nijwie, Masterlight, Releazz, MondiArt en ICCOON.

Interior Business Magazine publiceerde in maart een special met daarin een voorproefje van de nieuwste producten van deze fabrikanten. Zo toont gastheer Het Anker het modulaire bankenprogramma Washington, laat Nijwie binnen het merk Le Chair een nieuwe lijn stoelen en bankjes met opvallende stiksels zien en toont MondiArt de nieuwste wanddecoratie en vloerkleden. Masterlight heeft vier nieuwe series (Flute, Lett, Quinto en Run) en ICCOON toont nieuwe tafels. Releazz legt zich nog verder toe op individuele aanpassingen aan relaxfauteuils.

Gevraagd naar een indruk van de eerste dag zegt Jeffrrey Koster van Het Anker: “We zijn zeer tevreden over de eerste dag. Het is natuurlijk even wennen, een hele maand in plaats van drie dagen, maar nu kunnen we alle tijd nemen voor een gesprek, omdat mensen zich van tevoren hebben moeten aanmelden. Dat is echt een verademing, dat het niet alleen over die en die bank hoeft te gaan maar dat we ook over andere zaken kunnen praten.”

”De maandagen en de dinsdagen zijn inmiddels zo goed als volgepland met afspraken, op de overige dagen is nog plaats.  Deze opzet bevalt heel goed, dit heeft de toekomst. De sfeer gisteren was zeer ontspannen. Dat de branche het goed heeft gedaan de afgelopen maanden helpt natuurlijk ook, de mensen komen met een zonnig humeur hier binnen. Eindelijk zit de branche aan de goede kant van een crisis.”

Bas Janssens namens Releazz: “De opzet bevalt erg goed, de mensen komen gericht langs omdat ze zich moeten aanmelden. Ze zoeken echt nieuwe meubelen. Onze collectie past prima naast die van de andere deelnemers, het bijt elkaar niet. Aanvankelijk hadden we gehoopt op maart als datum, want dan zijn er geen andere beurzen, maar het virus gooide roet in het eten. Met deze datum is het dus extra druk; we staan namelijk ook in Nieuwegein op de Woonindustrie en via agenten ook in Beusichem. Maar dit is een perfecte oplossing, zeker nu de Meubelbeurs Brussel is uitgesteld en mensen toch nieuwe modellen willen zien. Complimenten ook voor Het Anker, hoe zij de huisshow hebben geregeld en de catering verzorgen.”

Daniel Nijdam van Nijwie/Le Chair en MySons over de eerste dagen van de huisshow: “Wij zijn zeer tevreden hoe het gaat bij onze eerste huisshow op afspraak. We hebben al een aantal groepen mogen ontvangen en ook goed geschreven.”

”Roy Geerdink (vertegenwoordiger van Nijwie Furniture en Le Chair en My Sons) heeft inmiddels 50 afspraken staan. Bestaande klanten blijven trouw afnemen en wij verwelkomen ook weer nieuwe klanten die met ons willen samen werken. Wij zitten als branche een keer aan de goede kant van de medaille en dat mag ook wel een keer. Dus focus erop houden en gas erop dan hebben wij een fantastische huisshow en zeker een goed jaar!”

GERELATEERD NIEUWS

  • SPECIAL

Lees hieronder een eerder dit jaar gepubliceerde online versie van Interior Business Magazine, met hierin een special over de bedrijven die in Druten exposeren.

 

Lees hier de meest recente editie van hét vakblad, in zijn geheel online!

 

  • Interview Jeffrey Koster van het Anker

Interview Jeffrey Koster. Het Anker verbouwt en breidt de showroom in Druten opnieuw uit