Designliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een online 360°-tour in de glamoureuze Grand Showroom van Eichholtz: 4.500m² luxury lifestyle, tot leven gebracht in een online omgeving. Een unieke manier om digitaal kennis te maken met de complete collectie van Eichholtz met meer dan 400 gloednieuwe items.

Veilige en volwaardige shopping experience

“COVID-19 heeft ons winkelgedrag ingrijpend veranderd. Daarom hebben we de virtual 360° tour ontwikkeld,” vertelt Robin Goemans, CCO van Eichholtz. “Deze service brengt de fysieke Eichholtz-ervaring online tot leven, en biedt daarmee een veilige en volwaardige shopping experience.”

Inspirerende reis langs de complete interieurcollectie

De 360°-tour neemt je mee op een virtuele wandeling door de Grand Showroom van Eichholtz. Goemans: “Onze showroom bevat ruim 45 kamers die in verschillende stijlen zijn ingericht. Tijdens de tour kunnen onze klanten in elke kamer alle relevante productinformatie vinden en direct een bestelling plaatsen.” Perfect alternatief voor toonaangevende interieurbeurzen De virtuele tour biedt ook een alternatief voor alle interieurbeurzen die geannuleerd zijn vanwege COVID-19, vertelt Goemans: “Klanten die de showroom niet kunnen bezoeken, krijgen een persoonlijk begeleide, 360°-tour langs de complete collectie met een van onze Sales Representatives.”

Toegankelijk op elk gewenst moment

Goemans is laaiend enthousiast over de 360° tour: “Met deze tool kunnen we onze internationale klanten op elk moment bereiken – wanneer het hen uitkomt. Het is ook een geweldige manier om de Eichholtz-collectie onder de aandacht te brengen van eindgebruikers. Een echte bonus voor designliefhebbers.”

Robin Goemans, Eichholtz

Exclusief voor geregistreerde klanten

De virtual 360° tour van Eichholtz is nu exclusief beschikbaar voor geregistreerde Eichholtz-klanten op www.eichholtz.com

Over Eichholtz

Eichholtz is een business-to-business groothandel in luxe meubelen, verlichting en woonaccessoires. Wij bieden klanten in retail, interieurinrichting, hospitality en vastgoed een one-stop-shop met een compleet assortiment. Ons hoofdkantoor in Noordwijkerhout omvat een Grand Showroom van 4.500m² en een magazijn van 35.000m². Er werken 130 mensen. Sinds onze oprichting in 1992 heeft Eichholtz wereldwijd een groot aantal prestigieuze hotels, restaurants, clubs en winkels ingericht.

KLIK HIER VOOR MEER Eichholtz op interiorbusiness.nl