Emma Sleep kondigt met trots de opening aan van haar tweede winkel in Nederland. Gevestigd in het bruisende Eindhoven, zal de nieuwe winkel haar deuren openen op vrijdag 15 december. Emma Sleep wil hiermee dichter bij haar klanten staan.

De belangrijkste drijfveer achter het openen van deze tweede fysieke winkel is het versterken van de band met klanten. Klantgesprekken hebben aangetoond dat veel mensen behoefte hebben aan advies bij de aankoop van iets zo persoonlijks als een matras, bed of kussen. Deze nieuwe winkel in Eindhoven zal klanten de mogelijkheid bieden om deskundig advies in te winnen en het comfort van Emma-producten zelf te ervaren.

Na de succesvolle opening van de eerste Europese winkel in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam eerder dit jaar, breidt Emma Sleep haar winkels uit. “Met de Emma winkels bieden we onze klanten een extra mogelijkheid om met onze producten in contact te komen en persoonlijk advies te ontvangen van onze winkelmedewerkers. Gebaseerd op de positieve ervaringen met onze klanten in de eerste winkel, zijn we erg enthousiast over deze mogelijkheid om in Eindhoven onze tweede winkel te openen,” aldus Henk Waninge, Head of European Retail bij Emma Sleep. Het bedrijf zal in 2024 gestaag nieuwe winkels blijven openen. Eerder in november opende de eerste Emma-winkel in het Duitse Keulen.

De Emma Sleep-winkel in Eindhoven heet klanten welkom in hun eigen comfortzone. Zo kunnen bezoekers het Emma Hybrid II Adjustable matras uitproberen en is één van Emma Sleeps nieuwste producten, de Emma Luxe Slaapbank, te koop.

De officiële opening van de Emma-winkel op de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven vindt plaats op vrijdag 15 december. Emma betrekt de lokale gemeenschap bij de opening en werkt samen met buurtwinkels en merken in de regio. Zo toont Emma Sleep in samenwerking met boekhandel Van Piere een selectie van boeken over gezondheid, slaap en bedtime stories.

De eerste 50 mensen in de winkel met de naam Emma krijgen een speciaal cadeautje: zij ontvangen een  Emma Wolkenkussen ter waarde van €105. Een live illustrator maakt ter plekke een tekening van elke Emma. Snel bij zijn dus!