Equilli, naar eigen zeggen een innovator in gepersonaliseerd slaapcomfort, kondigt met trots de samenwerking aan met Winston Gerschtanowitz. Als strategische partner en ondernemer brengt Winston, bekend als televisiepresentator, zijn waardevolle zakelijke expertise, een uitgebreid netwerk en publieke bekendheid naar Equilli.

“Deze samenwerking is een krachtige stimulans voor de ambitieuze groeiplannen van Equilli in Nederland. Met Winston aan boord kunnen we nieuwe mogelijkheden creëren en onze missie versterken om een betere nachtrust te bieden aan een zo breed mogelijk publiek”, aldus de Belgische beddenleverancier.

Equilli, pionier in op maat gemaakt slaapcomfort, biedt een unieke Sleep Scan aan die binnen slechts één minuut een uitgebreide analyse geeft van het lichaamsprofiel en de slaaphouding. Deze technologie stelt klanten in staat hun ideale persoonlijke matras direct na de scan al bij de dealer te testen. Het innovatieve aanbod van Equilli wordt verder benadrukt door hun aanpasbare matrassen, die zich binnen het eerste jaar kosteloos laten aanpassen aan eventuele veranderingen in het lichaam van de klant.

Met Winston Gerschtanowitz als nieuwe kracht, verwacht Equilli een versnelde groei en een uitbreiding van het marktaandeel in Nederland. “Zijn inzet helpt om de visie van Equilli verder uit te dragen en om onze droom van een perfecte nachtrust voor iedereen te realiseren,” aldus Vincent Verhaert, Managing Director van Equilli.