Op 7 en 8 februari vindt de ETC Design Experience plaats, traditioneel de start van het nieuwe interieurseizoen. Een tweedaagse experience waar interieurprofessionals de nieuwste collecties kunnen bekijken en de laatste trends kunnen ontdekken op het gebied van interieur, exterieur en kunst.

Op vertoon van de ETC-pas kunnen interieurprofessionals op deze dagen van 10.00 tot 17.00 uur bij ETC terecht. Bent u als interieurprofessional nog niet geregistreerd, dan kunt u op vertoon van een geldig KvK uittreksel dat interieur gerelateerd is, de ETC Design Experience bezoeken.Wat is er veranderd?
Met ingang van februari kunt u kennismaken met Luxoria; ontwerper, producent en importeur van (lood)kristal, kristalglas en glaskunst (stand 30, zie foto hierboven).
Een andere nieuwkomer is TPBtech invisible induction. Het eerste werkblad waar direct op gekookt kan worden. Dankzij de onzichtbare inductie vervaagt de grens tussen werkblad en kookgedeelte. Één naadloos geheel, minimalistisch, modern en zeer praktisch.
Als laatste kan de bezoeker kennismaken met Lyd. Lyd zet de standaard voor de wereld van high-end audio en video en creëert daarmee de ultieme thuisbeleving. Het Lowe beeldscherm helemaal bovenaan is een voorbeeld.

Al de aanwezige exposanten hebben ook niet stil gezeten en hun stands voorzien van de nieuwste collecties. Drie daarvan zijn intern verhuisd en/of hebben uitgebreid :

  • Prades Interior Concepts heeft hun stand uitgebreid om nog meer van hun mooie collecties te kunnen laten zien (stand 201 en 201a)
  • Voglauer Hotel Concept; is verhuisd naar een nieuwe stand op de 1e verdieping (stand 9a).
  • Elements of Interior verwelkomt een nieuw merk in haar collectie; LondonArt

Wilt u meer informatie over ETC Design Center Europe, dan kunt u terecht op  etcdesigncenter.com