Uzin Utz uit Haaksbergen is onderdeel van het Duitse Uzin Utz. Een beursgenoteerd en internationaal familiebedrijf dat dit jaar 111 jaar bestaat. De Duitse Raad van Bestuur viert het 111-jarig jubileum met een nieuw corporate design voor de internationale merkenfamilie. Dat meldt ons zustermagazine Vloeren Business Magazine.

Met ‘The Art of Floor Systems‘ brengt het Duitse Uzin Utz de zes merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo, Codex en Pajarito als één familie samen – met een nieuwe huisstijl en een uniforme uitstraling. Op de foto hierboven van links naar rechts de Raad van Bestuur van Uzin Utz: Heinz Leibundgut, Julian Utz en Philipp Utz.

In 111 jaar heeft het Uzin Utz uit Ulm zich ontwikkeld van regionale lijmfabrikant tot een internationale onderneming en is pionier in de vloerenbranche. Uzin Utz uit Haaksbergen behoort sinds 2004 tot het Duitse Uzin Utz. Het bedrijf wordt sinds de oprichting geleid door de familie Utz. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot de ‘Uzin Utz merkenfamilie‘ met zes sterke merken voor alle soorten vloeren.

Lees hier verder