Ontdek alle merken van Recor Group op De Woonindustrie, van 10 tot en met 13 september 2023

Dat de Belgische meubelfabrikant Recor Group niet stil zit, is een understatement. Met heel wat investeringen, innovatieplannen en een strategische samenwerking met Varam zet het familiebedrijf stevige stappen richting de toekomst. De gloednieuwe R&D-afdeling draait inmiddels op volle toeren, de nieuwe collecties krijgen vorm én het Nederlandse verkoopteam is op kruissnelheid.

De ambitie van Recor Group in Nederland wordt bevestigd door de opening van permanente showrooms van Recor, Varam, Sofabed en Recor Bedding met een oppervlakte van 500 m² in de Woonindustrie.

“In juni hebben Frank Flipse, Bart Veenhuizen en ik een succesvolle roadshow door Nederland gedaan, maar we hebben nog veel meer te tonen aan onze partners en prospecten,” legt Jeroen van der Borg enthousiast uit. “Op 10 september, het startschot van de najaarsvakdagen van de Woonindustrie, openen we maar liefst vier showrooms, zodat heel Nederland onze vernieuwde merken kan ontdekken en onze kwaliteit kan komen testen en voelen.”

Recor Bedding

De MYBED matrassen, gebaseerd op vier lichaamsvormen, zijn al in veel slaapspeciaalzaken in Nederland te vinden. In september tonen we ze in een nieuw kleedje,” legt Barry Van Dongen, vertegenwoordiger van Recor Bedding in Nederland, uit. “Ook AURA, onze duurzame matrassencollectie die het in België uitstekend doet, krijgt een prominente plek in onze showroom, net als de recent geïntroduceerde hoofdborden, zoals Yasmin en Sequoia,“ vult Jeroen van der Borg aan.

Recor Bedding Sequoia

 

Aura Renew met paardenhaar

 

Daarnaast is er de Easy-collectie, specifiek voor de Nederlandse markt: een selectie van kwaliteitsvolle boxsprings en matrassen aan een scherpe prijs die je zonder veel poespas eenvoudig samenstelt.

 

Sofabed

Maar ook de andere merken van Recor-Group presenteren hun nieuwigheden in Nieuwegein. “Sofabed combineert het beste van twee werelden met volwaardig slaap- én zitcomfort in één. Naast de modulaire modellen Damien, Dean en Agio stellen we ook een aantal nieuwe budgetvriendelijke slaapbanken voor.“

Sofabed Damien

 

Recor

Recor pakt uit met premium bankstellen, die worden vervaardigd in België met verfijnde luxueuze materialen, zoals het nieuwe Natura leder, en die zijn uitgerust met geavanceerde comfortfuncties.

Recor Vito

 

Varam

“Samen met de Belgische bankenfabrikant Varam tonen we ook een aantal budgetvriendelijke modellen.” aldus Jeroen van der Borg.” Die strategische samenwerking met Varam is een nieuwe belangrijke stap richting de toekomst. De collectie van Varam is zeer complementair aan die van Recor. De roadshow die we in Nederland deden met de kersverse Varam-modellen was alvast een schot in de roos. Dat succes willen we nu verder zetten op De Woonindustrie.”

 

Varam Donna

 

Varam Frame

 

Ontdek alle merken van Recor Group op De Woonindustrie, van 10 tot en met 13 september 2023

 

De Woonindustrie

SYMFONIELAAN 1

3438 EW NIEUWEGEIN

T +31 303 03 27 00

dewoonindustrie.nl