Sinds 1 april 2023 is vloerenproducent BerryAlloc partner van BNS Crisp, de beroepsvereniging van Nederlandse interieurprofessionals. BNS Crisp slaat de brug tussen haar partnerbedrijven, die interieurproducten aanbieden op de markt, en haar netwerk van zo’n 350 leden en 1500 interieurcontacten, die interieurproducten voorschrijven op de markt.

Concreet betekent dit partnerschap dus meer zichtbaarheid en bekendheid bij interieurstylisten, -vormgevers en -ontwerpers, die komen shoppen voor of met hun klanten in de winkelpunten van BerryAlloc. BerryAlloc behoort nu tot de meer dan 80 partnerbedrijven van BNS Crisp.

Als partner krijgt BerryAlloc een platform om haar kennis te delen met het ledenbestand over producten, materialen en toepassingen.
BerryAlloc mag deze interessante doelgroep informeren, inspireren en overtuigen om haar vloeroplossingen voor te schrijven binnen hun projecten: van laminaat en pvc-vloeren tot high pressure floors en parket. Dit om meer interieurprofessionals en voorschrijvers te begeleiden naar een van de 200 BerryAlloc-winkelpunten, waarvan meer dan 20 brand stores.

Dat inspireren, informeren en overtuigen gebeurt op verschillende manieren. BerryAlloc zal te zien zijn op de website en sociale media van BNS Crisp, in nieuwsbrieven, op interieurevents, in de online trendbibliotheek en op verschillende info-, inspiratie- en trendsessies. Daarnaast zijn er ook extra samenwerkingen mogelijk, in overleg en co-creatie met de betrokken partner. Zo denkt BerryAlloc aan infuencer-campagnes en collectiesamenwerkingen met interieurstylisten, maar ook professioneel interieuradvies voor haar klanten (in de winkels, bij hen thuis of op beurzen).