Bij Nijwie Furniture zijn ze tevreden over de huisshow bij het Anker in Druten begin deze week: “Afgelopen maandag en dinsdag hebben wij, samen met onze partners, de deuren van onze showroom in Druten geopend voor al onze klanten. Een goed moment voor de klanten om te weten wat er speelt en voor het komende seizoen te verkrijgen is.”

“De klanten komen gericht naar onze huisshow en daar nemen we echt de tijd voor elkaar. Dit wordt door ons en de klanten zeer gewaardeerd. Een huisshow in eigen showroom is altijd prettig werken, in een gemoedelijk en huiselijke sfeer. Wij presenteerden hier de nieuwste ontwikkelingen en collecties, waar we veel enthousiaste reacties op hebben gekregen.”

“Qua collecties slaan we een iets andere weg in, dan u van ons gewend bent; Veel ronde vormen en een combinatie van donkere en lichte kleuren/materialen. Deze nieuwe collecties zijn een voorproefje van wat komen gaat tijdens Meubelbeurs Brussel, waar we achter de schermen al druk mee bezig zijn.”

“Kortom, genoeg om ons ook tijdens de Meubelbeurs Brussel te bezoeken. Hier zullen wij nog meer nieuwigheden lanceren. Wij zien u graag in Brussel, stand 8-207/8-307!”