Gealux Furniture uit Culemborg introduceerde dit voorjaar tijdens de Salone del Mobile in Milaan haar nieuwe Chaise Longue. Relaxfauteuil en Chaise Longue in één, dankzij het unieke mechanisme. Het ondersteunende been/voetstuk is eenvoudig uit te klappen en zorgt direct voor ontspanning.

De Chaise Longue straalt niet alleen de sfeer uit van ultiem comfort, maar zorgt ook daadwerkelijk voor een ongekend comfort aldus Gealux. “Hoogwaardig en innovatief design verkrijgbaar en samen te stellen naar eigen wens, in verschillende stofferingen en hoogwaardig leder in een tal van kleuren. Het onderstel van de Chaise Longue is verkrijgbaar in gepolijst aluminium of gepoedercoat metaal.”

Het unieke en wereldwijd gepatenteerde relaxsysteem zorgt voor een perfecte hart-balans functie. Doordat de voeten/benen en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Het besturingssysteem is perfect verwerkt in de zitting en daardoor eenvoudig te bedienen.

“Tijdens de IMM Cologne Spring Edition van 4-7 Juni 2023, kunt u zelf ervaren hoe relaxed en uniek de nieuwe Chaise Longue zit. Gealux Furniture bevindt zich in Hall 10.2 P001 en wij vertellen u graag meer over onze nieuwste innovaties.”