‘Een geslaagde Interieurprofessionaldag RE/LIVING’

It’s a wrap! Editie 2022 van de Interieurprofessionaldag trok maar liefst 150 bezoekers. De Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE bundelden hun krachten en kijken terug op een zeer geslaagd RE/LIVING-event. De reacties van bezoekers zijn enthousiast!

Keynote spreker en trendforecaster Elsje van Niekerk van trendbureau OvN trok een volle zaal met haar trendlezing Colour Flow – The Story of Connection. Zij gaf hierin licht op de nieuwe concepten, kleuren en materialen voor 2023-24 en onderbouwde haar conclusies met onder andere de nieuwste inzichten uit Milaan. ”De boodschap was verfrissend, inspirerend, helder en direct praktisch toepasbaar.”

Tijdens de RE/LIVING-routes maakten deelnemers kennis met diverse exposanten van De Woonindustrie en werden zij bijgepraat over de nieuwste producten en materialen. De routes werden afgesloten bij NIA ACADEMIE en BNS Crisp.
Ook de inspiratietalks over personal branding door Daniëlle van Dongen en over kleur door Jelena Brillenburg Wurth werden druk bezocht. Deelnemers werden getrakteerd op tips en inspiratie over hoe je de beste versie van jezelf neerzet en op nieuwe inzichten over kleur en het door interieurprofessionals veelgebruikte, universele NCS-kleursysteem.
Tussendoor werd onder het genot van diverse versnaperingen gezellig bijgekletst en druk genetwerkt.


‘Mission accomplished’, vinden de organisatoren. ‘Als bezoekers naar huis gaan met een rugzak vol inspiratie en frisse kennis is ons doel bereikt en kunnen we met een gerust hart de voorbereidingen starten voor de volgende editie.’

Over NIA ACADEMIE
NIA ACADEMIE is een particulier opleidingsinstituut, opgericht door interieurontwerpers. Zij verzorgen cursussen en opleidingen voor startende interieurstylisten en -ontwerpers en ervaren professionals. Door de eigen ervaring in de interieurbranche en een uitgebreide netwerk van vakmensen en bedrijven, houdt NIA ACADEMIE het onderwijs up-to-date en is inmiddels uitgegroeid tot specialist op het gebied van interieuronderwijs.

Meer weten? Bezoek dan www.nia-academie.nl.

Over BNS Crisp
Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden voor BNS Crisp. Voor de ruim 350 leden (zowel nieuwkomers als de meer ervaren stylist) organiseert het stylistennetwerk online en live informatieve en inspirerende bijeenkomsten, masterclasses en events. De leden vertegenwoordigen gezamenlijk een landelijk dekkend netwerk. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.bnscrisp.nl en ontdek wat BNS Crisp voor je kan betekenen.

Over de Woonindustrie
De Woonindustrie is met haar centrum voor wonen de ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. Een centrum waar exposanten, retail en wholesale brands elkaar versterken en waar retailers inkopen en inspiratie opdoen. Het is ook de plek waar consumenten de mogelijkheid hebben om inzicht te krijgen in het totaalaanbod dat wordt getoond op het gebied van wonen en lifestyle.