Goossens heeft ter ere van haar 65-jarig bestaan op donderdag 8 oktober een groot aantal meubels aan het Ronald McDonald Huis in Veldhoven gedoneerd. Alle leefruimtes in het huis zijn in een nieuw jasje gestoken om zo een fijn thuisgevoel te creëren voor de families.

Het bezorgteam zorgde ervoor dat alles op die dag netjes op zijn plek kwam te staan. Een prachtig vernieuwd logeerhuis voor de families van de jonge patiëntjes in het Maxima MC is het resultaat. Om deze actie te realiseren, heeft Goossens sponsoracties opgezet die hebben geleid tot het ophalen van diverse bedragen. Het ingezamelde bedrag werd vervolgens door Goossens zelf verdubbeld.

Van deze uiteindelijke geldsom hebben interieurstylisten van Goossens met zorg en aandacht meubels uitgezocht die extra bijdragen aan het fijne gevoel van thuis. Mooie, duurzame en kindvriendelijke meubels van aaibare stoffen, die zorgen voor optimaal comfort en bestand zijn tegen een stootje. Goossens wil hiermee de families een warm thuisgevoel geven in de moeilijke tijden die zij moeten doorstaan. De woonwinkel: “Het is ontzettend mooi om te zien dat er met zoveel enthousiasme gewerkt wordt om er zo voor te zorgen dat een verblijf in het Ronald McDonald Huis aangenamer gemaakt kan worden. Samen!”

 

Meer Goossens:

Interior Business Vips | Maayke Goossens: