‘GROOTSTE MEUBELBEURS TER WERELD’ KEERT TERUG IN AUGUSTUS 2021

De -naar eigen zeggen- grootste meubelbeurs ter wereld, CNR IMOB – 17e Internationale Meubelbeurs van Istanbul, bereidt zich voor om op 3 augustus 2021 haar deuren te openen in het CNR Expo Centrum in Istanbul.

CNR IMOB zal kopers uit de hele wereld verwelkomen om kennis te maken met het aanbod van de Turkse meubelindustrie, die haar handelsvolume en doelstellingen jaarlijks verhoogt.

Met een directe of indirecte bijdrage van 25 procent aan de jaarlijkse exportdoelstelling van de meubelindustrie ondersteunt CNR IMOB de export met een volume van 10 miljard dollar. Meer dan 1.000 merken van 600 bedrijven zullen hun producten tentoonstellen in de 11 hallen van de CNR IMOB op een oppervlakte van 150 duizend vierkante meter.

De uitgebreide productgroepen van CNR IMOB, variërend van modern meubilair tot klassiek en modulair meubilair, kantoormeubilair, zitgroepen, baby-kids-tienpersoonsmeubilair, bedden en accessoires, zullen worden gepresenteerd aan internationale winkelketenvertegenwoordigers, groothandelaren, distributeurs, importeurs, exporteurs, architecten, interieurontwerpers, decorateurs, industrieel ontwerpers, en meubelwinkelbestuurders die de tentoonstelling zullen bezoeken.