Benieuwd hoe wonen er in de toekomst waarschijnlijk uit gaat zien? Ontdek het in het allereerste Future Home-trendrapport van MADE. In dit trendrapport geeft MADE je een voorproefje van wat gaat komen: of het nu gaat om zitbanken van ananasschil, stoelen gemaakt van CO2-absorberende materialen, zelfherstellende meubels, vorken met golfvorm of hyperrealiteitskamers. Dit klinkt nu nog als verre toekomstmuziek en misschien zelfs een beetje vreemd, maar volgens MADE is dit allemaal dichterbij dan we denken.

In het trendrapport wordt onderzocht hoe het toekomstige wonen zich zal gaan ontwikkelen. Voor dit onderzoek is MADE in gesprek gegaan met verschillende experts. Zo vertelt Ayan Yuruk (gastheer van Queer Eye Germany van Netflix) over de keukens van de toekomst, leert Kemi Lawson (oprichter van The Cornrow) ons meer over ons toekomstige kleurgebruik en doet Dave Haakens (Nederlandse ontwerper) zijn zegje over de zoektocht naar de juiste gebruiksmaterialen voor mensen. Één ding is zeker: alles wat er gaat veranderen wordt aangedreven door technologie en innovatie, maar is uiteindelijk altijd gericht op het origineel, creatief, gelukkig en gezond maken van ons huis.

In het trendrapport van MADE vind je in totaal zes Never Ordinary trends die laten zien hoe het Future Home zal veranderen om te voldoen aan onze nieuwe en steeds veranderende levensstijlen. De zes trends zijn: Oogstbare woningen, Helende woningen, Gelukkige en harmonieuze woningen, Haute Cuisine-woningen, HQ-woningen en Hyperrealiteit-woningen.

Bij MADE weten ze dat de huizen van de toekomst multifunctioneel zullen zijn. Of het nu over vijf, vijftig of honderd jaar is; we zullen nieuwe manieren en middelen tot onze beschikking hebben, waarmee we onze interieurs steeds individueler en creatiever kunnen maken. Het multifunctionele ‘Future Home’ zal zich dan ook aanpassen om aan al deze toekomstige behoeften te voldoen.

Ben jij klaar voor een toekomst met smart-kattenbakken, gespecialiseerde keukenapparaten en converteerbare uitschuifbare bedden? Download het volledige trendrapport hier en ontdek het.