De Partnertage Ostwestfalen worden volgend jaar in maart gehouden: van 13 tot en met 15 maart. Deze data zijn vastgesteld door de organisatie in overleg met de industrie en de handel in de regio.

Daarbij werd de wens geuit voor twee evenementen per jaar: Partnertage in het voorjaar, M.O.W. in het najaar. Dus zes maanden tussen beide evenementen in Bad Salzuflen.

Iets verder in het voorjaar dan voorheen dus, de Partnertage vanaf 2023. Dat geeft de deelnemers iets meer tijd om nieuwe modellen te ontwikkelen en sluit beter aan op de uitverkoop in winkels waarna er weer nieuwe modellen nodig zijn in de winkels. Voldoende lucht voor de winkelier en nog steeds voldoende tussentijd tot aan de M.O.W in september. Bad Salzuflen blijft uiteraard de locatie van de beurs: gratis catering en parkeren, alleen toegang voor professionals. Het recept is al langer dan 10 jaar lang succesvol.  Met hetzelfde publiek als in september: inkopers en zelfstandige winkeliers in het midden van het midden van de markt, zowel fysieke aanbieders als online handel.

De organisatie is er dan ook van overtuigd dat de nieuwe datum goed in de smaak gaat vallen bij zowel deelnemers als bezoekers en verheugt zich nu al op een goede beurs in maart 2023.

www.partnertage-ostwestfalen.de