De nieuwbouw bij Depot Zeven bereikte deze week zijn hoogste punt. Dat viel te lezen in de nieuwsbrief van buurman Morres.

Directeur Walter van der Griendt lichtte tijdens de gelegenheid een en ander toe over de bouwplannen in het Zeeuwse Hulst. In de oude Morres-kantoren en op het Morres-terrein verrijst in drie fases het Lifestyle Village. Dankzij financiële steun van keukenman Ben Mandemakers en de inzet van de Zeeuwse politiek wordt het plan werkelijkheid. In het Lifestyle Village ligt de focus op het inrichten van huis en tuin en het gaat er vooral ook om een ‘thuisbeleving’. En dat alles in Zeeuws Vlaamse gastvrijheid.

Een uitgebreid met Van der Griendt over de plannen, Morres en Depot Zeven is te lezen in editie #9 van Interior Business. (Stuur ons een bericht als je dit nummer wilt ontvangen)

Op morres.nl valt verder te lezen: “Het bereiken van het hoogste punt kreeg een officieel tintje. Met een gezamenlijke druk op de knop van Ben Mandemakers, burgemeester Jan Frans Mulder en onze toekomst, jongste medewerker Fleur Hense, werd een drone de lucht ingestuurd met de Nederlandse vlag. Met als eindpunt van een spectaculaire vlucht bereikte de Drone een hoogwerker.”