Beter Bed Holding kondigde eind juli aan dat Hugo van den Ochtend de nieuwe CFO is. Hij begint per 1 september en volgt Bart Koops op, die per 1 augustus vertrekt.

Dirk Goeminne, voorzitter van het bestuur, zegt over het aantreden van Van den Ochtend: “We zijn tevreden met de benoeming van Hugo. Hij is zeer geschikt voor de baan en heeft meer dan vijftien jaar ervaring in financiële functies, waaronder drie jaar als financieel directeur. (…) Samen met algemeen directeur John Kruijssen zal Hugo de strategie de komende jaren verder aanscherpen.”

Kruijssen is al net zo enthousiast, valt in het persbericht te lezen. Hij is ‘zeer verheugd’ en heeft er alle vertrouwen in.

Van den Ochtend heeft een mooi CV. Hij studeerde Econometrics aan de EUR en begon zijn carrière als financieel analist bij Procter & Gamble. Later werkte hij bij Ahold Delhaize en Gall & Gall.

 

PERSONEELSWISSELINGEN
De holding heeft de afgelopen periode flink geworsteld met de invulling van de topfuncties. Koops kondigde onlangs aan per 1 augustus te vertrekken, hij werkte al sinds 2013 bij Beter Bed. Tibor Preiner en Debbie Klein verlieten Beter Bed voor Leen Bakker, Ronald Voogt is sinds half april de nieuwe deo en Pieter-Bas Stehman is nog maar aan de slag als directeur van groothandelstak DBC.