De organisatie van de Independent Hotel Show Amsterdam Awards  heeft het indienen van nominaties verlengd tot en met vrijdag 13 januari. Hiermee houdt de beurs rekening met de kerstvakantie die nog gaande is.

Het gratis indienen van nominaties gebeurt via het invullen van een (Engelstalig) formulier en dat kan voor de awards van Independent Hotelier of the Year en Hotel Concept of the Year here.

Uw nominatie wordt beoordeeld door een jury bestaande uit  onder andere Regine von Stieglitz; President, Hotelschool the Hague, Lennart Maas; Founder, Dutch Hospitality Week, Iris Kranenburg; Chief Editor, Entrée Magazine en Patrick Brand; Co-Founder, Hoteliers.com. Op het moment dat de jury een waardige shortlist heeft bepaald is het aan het publiek om op een van de genomineerden te stemmen. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 14 maart, tijdens de beurs.

Uiteraard kan iedereen zijn eigen hotel opgeven (of dat van iemand anders), zolang het maar uiterlijk vrijdag 13 januari om 18:00 uur gebeurt. Kaarten voor de Independent Hotel Show Amsterdam kunt u here bestellen, met uw ticket heeft u meteen ook toegang tot de Awards.Heeft u hulp nodig bij het invullen van de nominatie: get in touch.