Magnitude neemt vanaf 6 februari zijn intrek in De Woonindustrie met een eigen showroom. ”Magnifiek nieuws dus, als je weet dat De Woonindustrie al jaren het Nederlandse ontmoetingscentrum is waar producenten en verdelers elkaar treffen en waar je je zowel als professional alsook als consument kan laten inspireren,” aldus een woordvoerder.

Slapen in stijl 

Het marketingverhaal van Magnitude liegt er niet om: ”Magnitude is een uniek bedconcept dat je toelaat je hoogstpersoonlijke luxebed te creëren. Jij kiest de elementen en bepaalt de sfeer. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd … ”

”Geniet van de ultieme slaapervaring dankzij de perfecte symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie. Comfort op maat, met de hand vervaardigd in onze eigen ateliers. Deel mee in onze passie voor pure ambacht en onbegrensde liefde voor detail.

Magnitude wil in de eerste plaats inspireren en mensen ertoe aanzetten hun slaapomgeving naar hun persoonlijke smaak en verlangens in te richten.De consument kan kiezen uit 4 stijlen: 

Contemporary: strakke lijnen, krachtige vormen, grafische eenvoud, pure tijdloosheid 

Classic: traditionele vormen, warme kleuren, rijke stoffen, verfijnde grandeur 

Fusion: kleuren, motieven en lijnen uit alle hoeken van de wereld 

Featuring: spraakmakende designers krijgen carte blanche 

 

Het bed van uw dromen in vijf merkbeloftes 

In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft de consument volgens het bedrijf  heerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd op vijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie. 

Magnitude nodigt de branche uit voor de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie om er de nieuwe Magnitude showroom te ontdekken.

De DWI Voorjaarsvakdagen zijn traditioneel het moment waarop exposanten nieuwe collecties presenteren, nieuwe trends lanceren en workshops geven.

Ontdek de Magnitude droombed tijdens de DWI Voorjaarsvakdagen op: 

 zondag 6 februari 10u-17u 

 maandag 7 februari 10u-18u 

 dinsdag 8 februari 10u-18u 

 maandag 14 februari 10u-18u 

 dinsdag 15 februari 10u-18u