Centraal gelegen aan de rand van Utrecht is op een oppervlakte van ruim 2000 vierkante meter het nieuwste initiatief van Keijsers Interiors en De Projectgroep ontsproten en onlangs in gebruik genomen. ”Het is een bruisende, creatieve en inspirerende plek waar interieurarchitecten samen met hun opdrachtgevers, klanten en zakenrelaties in gesprek kunnen. Aan de hand van een breed scala aan eigentijdse stalen, stofferingen, behang en andere materialen kan eenieder zich laten inspireren.”

“Het is onze ambitie de opdrachtgevers te begeleiden in het complete proces van ontwerp tot ontwikkeling”, zegt Willem Hoefakker – CEO van de groep. “Onze bedrijven vullen elkaar geweldig goed aan qua expertise, dienstverlening en knowhow. Onze eigen fabriek kan alles maken wat de architect of opdrachtgever van ons verwacht. En wat wíj voor onze opdrachtgevers in de interieurbranche bedenken natuurlijk. Zo staan wij gezamenlijk – met ons geweldige experience center – voor het complete plaatje”, vervolgt Hoefakker.

Experience center

De werkwijze en visie van beide bedrijven – Keijsers Interiors en De Projectgroep – is duidelijk zichtbaar in het experience center. Er zijn volledig ingerichte hotelkamers en recreatiewoningen zodat de zich oriënterende bezoeker direct kan zien wat de mogelijkheden zijn.

Er is de ‘tunnel of fame’ – een portfolio in de vorm van een grote tunnel met opzienbarende, onlangs gerealiseerde projecten waar je als bezoeker doorheen loopt. Je ogen ‘bladeren’ door de mogelijkheden terwijl je erdoorheen wandelt en allerlei resultaten rustig bekijkt.

Creative square

Dé plek in het hart van het experience center waar alle stalen en materialen tot ieders beschikbaarheid aanwezig zijn en er eindeloos gecombineerd kan worden. Door het hele complex hangen 12 grote beeldschermen waarop in vogelvlucht allerlei filmpjes van gerealiseerde projecten te zien zijn. De bezoekende architect kan ook inpluggen op het scherm van het creative square en zijn/haar eigen presentatie tonen tijdens een overleg.

Vergaderfaciliteiten

Er zijn twee grote vergaderruimtes beschikbaar waar bezoekende architecten en opdrachtgevers rustig met elkaar kunnen brainstormen en napraten over hun eigen projecten.

Specialisten en vaklieden

”Alle medewerkers van Interior Group zijn stuk voor stuk specialisten met een brede kennis van toepassingen en de laatste ontwikkelingen en trends in de verschillende branches. Het is hun vak te ontdekken wat de boodschap is die opdrachtgevers willen uitstralen naar hun cliënten of gasten. Ook in de eigen fabriek werken vakmensen die ambachtelijk geschoold zijn. Dat is te zien in het eindresultaat.”

Co-creators van Interior Group

”Vakkennis delen is co-creation. Alleen dán worden de beste concepten ontwikkeld die werkelijk tot de verbeelding spreken. Meerwaarde geven op allerlei vlak en elk project keer op keer verrijken – dat is de visie van de groep.” Keijsers Interiors en De Projectgroep zijn de co-creators van Interior Group. Gezamenlijk bieden zij een totaaloplossing qua smaak, invulling, toepassing én uitvoering van elk plan voor een nieuw interieur of project. Met dit nieuwe experience center en een groepswebsite wil Interior Group zich verder in de kijker spelen in de interieurbranche.

Beide bedrijven samen zijn een nóg grotere speler geworden in de branche van nationale en internationale projectinrichting en interieurbouw.

Creative partners

Het enthousiasme houdt niet op. ”Daarbij is Interior Group de samenwerking aangegaan met 12 creative partners, betrouwbare businesspartners die passen in de complete service-chain van de groep. Alle creative partners nemen actief deel in Interior Group en zijn op een of andere wijze fysiek vertegenwoordigd in het experience center. In de toekomst gaan frequent bijeenkomsten georganiseerd worden in het experience center waar deze creative partners een significante rol gaan vervullen.”

Sinds ruim een jaar is Willem Hoefakker (54) CEO van Keijsers Interiors en de gehele groep. Met Hoefakker aan de leiding is er, zo meldt het persbericht, ”een nieuwe wind gaan waaien binnen de complete organisatie en is de bedrijfsstrategie aangepast. Samen met Eli van Beekveld – huidige COO bij Keijsers Interiors – heeft Hoefakker een heldere visie en strategie neergelegd hoe de groep de komende jaren kan gaan excelleren.”

Kijk voor vast een digitale impressie op: www.interiorgroup.com

Eerdere berichtgeving

Willem Hoefakker aangesteld als de nieuwe CEO van Keijsers Interiors