Venray, 4 april 2019 – Per 1 april jl. is Willem Hoefakker (53) aangesteld als de nieuwe CEO van Keijsers Interiors – één van de grootste interieurbouwers van Nederland. Willem, we kennen hem natuurlijk vooral van zijn werkzaamheden bij Chateau Dax en DMG, volgt daarmee de huidige CEO Ton van der Velden (61) op. ”Met Willem Hoefakker aan de leiding gaat er een nieuwe wind waaien binnen Keijsers Interiors en wordt de bedrijfsstrategie aangepast.”

Als multinational op het gebied van complete interieurbouw voor grote nationale én internationale bedrijven en instanties is een volgende fase aangebroken waar nieuw elan noodzakelijk is om de groei ambities van Keijsers Interiors te verwezenlijken. Hoefakker heeft zijn sporen verdiend bij diverse internationale meubel multinationals. Samen met Eli van Beekveld – huidige COO bij Keijsers Interiors – heeft Hoefakker een heldere visie en strategie neergelegd hoe de organisatie de komende jaren kan gaan excelleren.

Het huidige bedrijf van Hoefakker – De Projectgroep B.V. – gaat nauw samenwerken met Keijsers Interiors. Qua know-how, kennis, aanpak en uitvoering worden de krachten van projectinrichting én interieurbouw gebundeld en gaan de bedrijven elkaar versterken waar mogelijk. Met behoud van eigen identiteit en authenticiteit, alsmede eigen personeel, klanten en new business relaties.

“Wij blijven wie we zijn en al onze medewerkers zetten zich voor 100% in voor de hoge kwaliteit die ons beider bedrijven voorstaan! We gaan met volle kracht vooruit en gaan onze clientèle verder uitbreiden. Onze doelgroepen verbreden. Onze specialiteiten nóg beter benutten”, zegt Hoefakker enthousiast.

Beide organisaties samen zijn een nog grotere speler geworden in de branche van internationale projectinrichting en interieurbouw.

Ton van der Velden geeft na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest voor Keijsers Interiors op eigen verzoek graag het stokje over aan Willem Hoefakker en doet daarmee een stap opzij om Hoefakker met de complete organisatie verder te laten groeien.

Over Keijsers Interiors

Keijsers Interiors heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Venray en een eigen productiefabriek in Bochnia, Polen waar circa 130 mensen werkzaam zijn. Alle kwalitatief hoogwaardige projecten worden gerealiseerd voor gerenommeerde opdrachtgevers in de retail-, utility- en hospitalitybranche en musea waaronder het Cultuurcluster in Kerkrade, musea zoals De Hermitage en Naturalis, het Zaans Medisch Centrum, NH Hotels, het hoofdkantoor van Philips, retail bedrijven zoals Hunkemöller en Sandwich en internationale partijen zoals het HNO-ziekenhuis op Curaçao en een particulier penthouse in Qatar. Kijk voor meer informatie op: www.keijsersinteriors.com

Over De Projectgroep

De Projectgroep is met haar kantoor gevestigd in Woerden en werkzaam in diverse landen. De organisatie heeft veel ervaring en kennis opgebouwd in het bijstaan én realiseren van gedeeltelijke en complete interieurprojecten voor projectontwikkelaars met het inrichten van woningen, kantoorruimtes en recreatiewoningen. Haar doel is om de opdrachtgevers volledig ‘te ontzorgen’ wat betreft stoffering en meubilering van ruimtes. De Projectgroep adviseert en ontwerpt, levert en plaatst. Zij coördineert als één aanspreekpunt de projecten met alle betrokken disciplines. Van schilders tot elektriciens, van installateurs tot stukadoors. Kijk voor meer informatie op: www.deprojectgroep.nl.

De Projectgroep heeft ruime ervaring in het verzorgen van interieurprojecten. Zij werken onder meer voor: Wokpalace Kessel, Beach Resort Makkum, diverse particuliere beleggers, Europarcs B.V., FC Utrecht, N-Joy wereldkeuken, Asian Moon, BAM, Heymans, Volker Wessels, Regus, Succes Parken en Stichting HeartBeat.