De spanning stijgt want interzum @home staat op het punt om te beginnen in Keulen. Meer dan 130 bedrijven uit 24 landen doen mee aan het digitale evenement van 4 tot en met 7 mei. Via deze (Duitse) link krijgt u een overzicht van deze deelnemers:  online Ausstellerverzeichnis.

Deelname door de marktleiders op het gebied van het toeleveren aan de meubelindustrie maakt volgens Koeln Messe duidelijk dat de branche op dit platform voor het presenteren van nieuwe producten met smart heeft gewacht. Vanaf 4 mei gaat het dus los (u kunt vast zelf de Duitse vertaling hiervan verzinnen). De beurs interzum @home 2021 toont de nieuwste trendthema’s en laat het licht schijnen op toekomstvragen over de branche via digitale lezingen en discussies.
Virtueel bezoeken houdt in dat u podia met presentaties te zien krijgt. Via deze link kunt u zien wie wat waar en hoe laat: Eventsuche.
Het vinden van handelspartners tijdens de beurs kan ook zeer snel via deze link: Networking Tool Lead Finder.

Kaufen Sie heute schon Ihr Ticket in unserem Ticket-Shop houdt in dat u via deze link een ticket voor deze digitale beurs kunt kopen, want net als in de fysieke variant moet Koeln Messe natuurlijk ook inkomsten genereren voor het opzetten en laten verlopen van dit evenement in  deze pandemie periode. Vanaf 29 april kunt u als bezoeker via de site van interzum@home uw bezoek aan diverse leveranciers plannen. De beurs zal uiteraard de aangemelde bezoekers op de hoogte stellen van de zogeheten Soft Opening van het evenement.