Als eerste bouwmarkt van Nederland komt Karwei dit najaar met een eigen trendkleur. De bouwmarkt met smaak roept ‘Sandstone Beige’ uit tot trendkleur van 2021. Een subtiele ingetogen kleur die rust geeft en andere items laat shinen.

Aards en elegant in één. Sandstone Beige komt in alle woonstijlen goed tot zijn recht. De trendkleur is opgenomen als muurverf in de eigen lijn Le Noir & Blanc; rijke verf uit hoogwaardige grondstoffen in mooie vergrijsde tinten. De extra matte muurverf geeft een poederig effect, net zoals krijtverf. Sandstone Beige van Le Noir & Blanc is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar bij alle Karwei-winkels.


Sandstone Beige combineert prachtig bij alle woonstijlen, bijvoorbeeld als subtiele basis in combinatie met aardse tinten, als warme tegenhanger in een huis vol groen en als ton-sur-ton maatje met natureltinten. De warme trendkleur doet het niet alleen goed op de muur. In de Karwei-najaarscollectie komt Sandstone Beige regelmatig terug in bijvoorbeeld gordijnen, kussens en lampen maar ook in vloerkleden, meubels en behangprints.

Mariëlle Rooswinkel, Manager Marketing Communicatie en Formule bij Karwei: “We willen onze klanten continu inspireren met de nieuwste interieurtrends, om hen te motiveren met hun huis aan de slag te gaan. Die inspiratie zie je onder andere terugkomen in onze smaakvolle en zelfontworpen wooncollecties en onze eigen muurverflijn.” Ze vervolgt: “We hebben een sterke visie op kleurgebruik in het interieur, dus het uitroepen van een eigen trendkleur is voor ons een hele leuke én logische nieuwe stap.”

Tip: Karwei kleurtester
Sandstone beige is ook verkrijgbaar in een nieuwe 100 ml Karwei kleurtester. Ideaal om de kleur thuis uit te proberen! Als je er vervolgens voor kiest om de verf aan te schaffen, ontvang je het aankoopbedrag van de kleurtester terug.