Eeerder deze week toonden wij u de eerste trends volgen interieurarchitect Bart Appeltans in opdracht van Morres Wonen, hierbij de overige trends.

Magic staat voor theatraal en een warme mix van kleuren voor ruimtes waar je graag in verblijft. Trek je terug uit het hectische leven, droom weg met luxe, gecapitonneerde meubelen. Deel de ruimte met een room divider voor nog meer ruimte voor details. De kleuren zijn nachtblauw, chocoladebruin en bordeauxrood. Aaibaar velours, rijke prints en klassieke dessins horen er ook bij.

Metropolitan Dandy. De naam zegt het al: stads, comfortabel, slapen, relaxen en werken in dezelfde ruimte. Veel persoonlijke details, een bed dat uitnodigt om series te kijken, een stoel die je omarmt bij het lezen van een boek, over iedere vierkante meter is goed nagedacht. Groen en goud zetten de toon, geometrische motieven en natuurlijke prints horen ook bij deze trend.

Soft Tone betekent nostalgisch en eigentijds, landelijk, klassiek, rustgevend. Natuurlijk en licht. De kleuren zijn rustig, de vormen zijn zacht en rustiek, de materialen zijn katoen, linnen, sisal en hout. Organische patronen en opnieuw grafische prints.

Als laatste trend: Scandinavian Touch. Geraffineerde eenvoud, luchtig, retro sixties, stillevens maar ook licht en opgewekt. De kleuren zijn warm, de vormgeving is nuchter en doordacht, lichte houtsoorten en typisch Scandinavische grafische prints.

De Trendweken bij Morres Wonen zijn van 25 september tot 18 oktober.