Interieurbedrijf Keijser&Co organiseert van 2 tot en met 6 september een grote huisshow in haar showroom in Nidum. Onder het genot van een hapje, een drankje en entertainment maken bezoekers kennis met de gloednieuwe collectie maatwerkmeubelen, die tijdens de huisshow wordt gepresenteerd in een volledig vernieuwde showroom in Grave.

Keijser&Co is al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in maatwerkmeubelen en opende eind 2021 een tweede showroom in het monumentale Arsenaal in Grave. Eigenaren Aard Keijser en Lonneke van der Weyden vonden het daarom tijd om de sfeerruimtes na bijna twee jaar volledig te vernieuwen. Aard: “We vinden het belangrijk om onszelf te blijven vernieuwen en anderen te inspireren in onze showroom. Dit willen we tijdens onze huisshow in september laten zien, tijdens de presentatie van onze nieuwe collectie. Iedereen is van harte welkom om zich te laten inspireren in een gezellige en ontspannen sfeer.”

Iedereen is welkom
Keijser&Co ontvangt niet alleen de interieurprofessional in haar showrooms, ook de particulier wordt al vele jaren verwelkomd. Lonneke: “Hoewel wij als groothandel via een dealer of architect leveren, is onze showroom voor iedereen. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen, maar ook een interieuradvies inplannen bij een van onze adviseurs. Het leuke aan onze showroom in Nidum is, dat ze er een dagje uit van kunnen maken op deze bijzondere locatie. Er is ook veel kunst, zoals werken van Micky Hoogendijk, Noor Huige, Chris Tap en Wendy Buiter. Met het inpandige restaurant Ovum kan een bezoek worden gecombineerd met een lunch diner of borrel. En je loopt zo het pittoreske centrum van de vestingstad in.”

Exclusieve sneakpeek Nidum Boetiekhotel
Tijdens de huisshow krijgen bezoekers ook de unieke kans om een kijkje te nemen in de zes suites van Nidum Boetiekhotel. Het designhotel is gevestigd op de bovenste verdieping van het Arsenaal in Grave en zal in augustus openen. De kamers zijn ingericht door verschillende gerenommeerde Nederlandse interieurontwerpers, waardoor ze elk hun eigen uitstraling hebben. Het unieke van Nidum Boetiekhotel is niet alleen dat gasten kunnen overnachten in een monument, maar ook dat het volledig is ingericht met de partners van Nidum, het house of inspiration waar Keijser&Co’s showroom is gevestigd. Van 2 tot en met 6 september kunnen bezoekers van de huisshow de zes suites bewonderen zonder een overnachting te boeken. De foto hierboven is van Jurrit van der Waal.

De huisshow van Keijser&Co vindt plaats in Nidum, het house of inspiration in Grave. Op zaterdag, maandag, dinsdag en woensdag zijn bezoekers welkom van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

www.keijserenco.nl/huisshow