Vandaag van start gegaan duurt interzum 2019 (dit jaar voor de 60e keer) in Keulen nog tot en met vrijdag. Deze grote vakbeurs van toeleveranciers voor de meubelindustrie begint traditiegetrouw met het uitreiken van awards. Dit gebeurde gisteravond. Op de foto de blije gezichten.

Koelnmesse en Red Dot organiseren deze awards. Dit jaar waren er 260 inzendingen uit 22 landen. De jury van zes selecteerde 59 producten die uitblinken in ontwerp, materiaalgebruik, vernieuwing en duurzaamheid en gaven deze de kwalificatie High Product Quality. Twaalf kregen de Best of the Best award. BekaertDeslee en Välinge Innovation Sweden, de Vita Group maar ook het Belgische Veldeman Bedding zijn enkele voorbeelden van 2019 “Best of the Best” winnaars. Andere bedrijven die in de prijzen vielen: het Italiaanse Salice and Vibo, FRITZ EGGER en Sperrholzwerk Schweitzer, dat twee awards won. De Duitse organisatie benadrukt ook graag de eigen producenten: Hettich Marketing- und Vertriebs GmbH & Co. KG, HOMAPAL en Karl W. Niemann wonnen ook.

Van 21 tot en met 24 mei zullen meer dan 1,700 exposanten van over de hele wereld zich laten zien met hun nieuwe producten. De winnaars zijn te zien op de beurs en op deze site: www.interzum-award.de.