Rutger Bongers is agent voor ons land van het Poolse merk KLER/VERO en het Belgische familiebedrijf Idea Furniture. Met beide merken staat hij als deelnemer voor het eerst in Beusichem. Hij legt hieronder kort uit wat de toegevoegde waarde is van de merken voor de Nederlandse meubelwinkelier. Hij is dus vanaf maandag met de merken aanwezig op Meubelhart Beusichem.

“KLER en VERO is een fabrikant die in Polen tot de absolute top behoort. De fabrikant heeft eigen winkels in Polen en heeft zich ontwikkeld van een pure aanbieder van lederen bankstellen tot een merk dat ook gestoffeerde modellen aanbiedt of een combinatie daarvan. De twee series die onder andere in Beusichem te zien zijn heten MAESTRO en LIBRETTO. Wat het merk bijzonder maakt is dat er zoveel mogelijkheden zijn in de modellering om de banken zo aan te passen aan wat er verkoopt in ons land.”

“Wat de MAESTRO betreft, de houten armleuningen en voorkant maken dit model breed inzetbaar voor onze markt. Het hout kan in diverseĀ  uitvoeringen worden gemaakt, zoals noten, blank eiken, zwart of in welke RAL kleur dan ook. De LIBRETTO is gewoon een goede bank voor iedereen in het middensegment van de markt.”

“Idea Furniture is actief sinds 1967 en sinds 2003 verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Tijdens de dagen in Beusichem zijn de mango woonprogramma’s te zien die zeer populair zijn op dit moment. We hebben er heel veel besteld bij de fabriek en deze voorraad is vanaf medio augustus hier aanwezig. Dit betekent dat we dus zeer snel uit voorraad kunnen leveren. Alle modellen die op de stand te zien zijn is uit voorraad leverbaar.” Op de foto’s voorbeelden uit deze collectie.