RVDeseign presenteert de nieuwe collecties op 2 locaties : Meubelhart Beusichem en M.O.W. in het Duitse Bad Salzuflen. De primeur is er dus voor de klanten op thuismarkt Nederland waar het bedrijf in Beusichem, in het pand van Sit Design, een showroom heeft van bijna 400 vierkante meter.

De kern van de collectie van RVDesign bestaat voornamelijk uit meubilair voor de woonkamer met de nadruk op stoelen en tafels. Daarnaast zijn er, ook voor de woonkamer, barkrukken, fauteuils, klein-meubelen, TV kasten, boekenkasten en dressoirs. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om producten via dropshipment rechtstreeks bij de consument af te leveren. Om dit in de toekomst nog beter te kunnen faciliteren investeert RVDesign dit najaar in nieuwe software en een vernieuwde website.

RVDesign volgt de trends op de internationale markten en haalt hieruit de inspiratie voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo is de vormgeving van tafels nu moderner dan voorheen waar het “vintage” plaats maakt voor een Scandinavische uitstraling met strakke lijnen en minimalistische kenmerken. De nieuwe tafels zijn vervaardigd uit verschillende materialen zoals marmer, keramiek, Dekton®, mango, eiken en HPL. Aan de reeds bestaande reeks HPL eetkamertafels wordt nu een salontafel serie toegevoegd in diverse vormen, maten en decoren. De Nordic collectie bestaat uit stoelen, tafels en salontafel in natuurlijke kleuren in een Scandinavische vormgeving. Aaibare stoffen zoals velours zijn erg gewild op dit moment, deze materialen zijn verwerkt op de nieuwe stoelen en fauteuils. Ook het assortiment in hoogte verstelbare barkrukken voor de woonkeuken is uitgebreid.