Rapture, het jonge Nederlandse meubelmerk, introduceert met trots een exclusieve collectie wandlampen, zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in Nederland. Deze collectie is een symbool van uitmuntend vakmanschap en innovatief design, met een
duidelijke nadruk op duurzaamheid en artistieke expressie, aldus Rapture.

De nieuwste collectie van Rapture bestaat uit wandlampen vervaardigd uit hoogwaardig staal, afgewerkt met vijf unieke bio-based patines: Donkerbrons, Lichtbrons, Messing, Koper of Zilver. De lichtbronnen variëren van G9 en GU10 tot LED-strips met DALI Driver aan boord en voldoen daarmee aan de diversiteit van de hedendaagse interieurontwerpbehoeften.

“De inspiratiebron voor deze collectie waren de woorden van interieurontwerper Jessica de Zwart en Amanda Beekman van Studio Nero, die op zoek waren naar ‘opvallende en kunstzinnige wandlampen die niet te groot zijn’,” aldus Jooh Huurman en Hans Pols, het creatieve duo achter Rapture. “Onze nieuwe lijn van wandlampen weerspiegelt dit verlangen, met invloeden van Bauhaus en Brutalism, en knipogen naar de 0-beweging in de kunst. Het resultaat is een serie lampen die creatief en uitgesproken zijn, maar niet overheersend.”
De wandlampen zijn ideaal voor interieurontwerpers en huiseigenaren die op zoek zijn naar unieke en functionele designelementen om hun ruimtes te accentueren, zo stelt Rapture.

rapture.amsterdam