Deze week is op feestelijke wijze onze 20e 5.0 winkel geopend op Meubelplein Ekkersrijt in Son, bij Eindhoven. De winkel zit nu op een nieuwe, strategische plek naast zusje Kwantum.

Een woordvoerder: ”Binnen onze omnichannel retail strategie zijn de winkels in het 5.0 format een vertaling van het merk: toegankelijk, actueel, betrouwbaar, gezellig en voordelig. Een plek waar klanten terecht kunnen voor inspiratie en persoonlijk contact en advies, waar ze producten kunnen voelen, proberen en vergelijken.”

‘Weer een mooie nieuwe winkel waar wij onze klanten nog beter kunnen bedienen en laten zien dat Leen er is voor iedereen!’ aldus Commercieel directeur Tibor Preiner.

Over Leen Bakker

Bij Leen bakker werken ruim 2500 medewerkers in de 170 winkels, de distributiecentra, transport en servicekantoor.  Elke dag zetten zij zich in om het voor onze klanten mogelijk te maken om van hun huis een thuis te maken. Zo stellen we iedereen in staat om van hun huis een thuis te maken.

Ons servicekantoor en onze distributiecentra zijn gevestigd in Raamsdonksveer, van waaruit de winkels en de webshop worden aangestuurd.

Leen Bakker maakt onderdeel uit van Investeringsmaatschappij Gilde. Gilde Equity Management is opgericht in 1982 en behoort tot één van de oudste en meest toonaangevende participatiemaatschappijen van Nederland. Sinds die tijd heeft Gilde geïnvesteerd in meer dan 50 bedrijven in de retail, food, dienstverlenende en maak-industrie in Nederland en België. Onder deze bedrijven bevindt zich ook woondiscounter Kwantum.